Avoimet työpaikat Pääkaupunkiseutu Julkaistu Haku päättyy

Projekti-insinööri toimitilarakentamiseen

Haussa 100 uutta työkaveria!

Meillä on alkamassa runsaasti uusia toimitilahankkeita ja nyt tarvitsemme mukaan remmiin projekti-insinööriä. Toimipisteesi sijaitsee Vantaan konttorillamme Jumboa vastapäätä ja vuoden kuluttua muutamme uusiin tiloihin Tikkurilan juna-aseman viereen.

Keskeisiä tehtäviäsi ovat mm. muutostöiden laskenta ja asiakkaalle tärkeän luovutusaineiston kasaaminen. Perehdytämme sinut tehtäviisi huolellisesti, joten aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä ei ole välttämätöntä. Toki meille sopii yhtä lailla myös kokeneempi osaaja! Tärkeintä on, että olet oma-aloitteinen ja innokas oppimaan uutta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
– Rakennusalan koulutusta
– Office-työkalujen sujuvaa osaamista
– Tocomanin kustannusohjelmisto-osaaminen on eduksi

Miksi Lehdolle?

Viihdyt meillä varmasti, mikäli tykkäät itsenäisestä työstä ja siitä, että pääset itse vaikuttamaan työhösi. Peruspalkan lisäksi palkkaukseen kuuluu merkittävä tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Kattavista luontoiseduistamme, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedusta voit lukea lisää osoitteessa lehto.fi/meille-toihin.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Joko innostuit?

Hae tehtävää oheisen linkin kautta 13.6.2017 mennessä. Kerro meille vapaamuotoisesti osaamisestasi, liitä mukaan palkkatoiveesi ja vaikkapa CV. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Yrjöltä p. 0500 821 678, yrjo.lahtinen@lehto.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Rakennuslehden pääuutisia