Projekti-insinööri, työmaapäällikkö, työvaihemestari, tuotantopäällikkö

Sijainti Jyväskylä, Kuopio
Päivämäärät Julkaistu 13.10.2017 Hae viimeistään 29.10.2017

Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi on osa Pohjola Rakennus-konsernia, joka on projektinjohtomallilla toimiva rakennusliike sekä aluesuunnittelun ja kiinteistökehittämisen asiantunteva kumppani. Pohjola Rakennus on rakentanut yli 10 000 kotia, ja se kuuluu suurimpiin asuntorakentajiin Tampereen, Turun ja Jyväskylän alueella. Tällä hetkellä Pohjola Rakennuksella on yli 2000 asuntoa rakenteilla. Lisäksi Pohjola Rakennus toteuttaa liike-, tuotanto- ja toimitiloja, infra- ja peruskorjauskohteita. Konserni työllistää yhteensä noin 2 500 henkilöä, joista omaa henkilökuntaa on noin 200. Konsernin tavoitteena on olla johtava asuntorakentaja toiminta-alueillaan. www.pohjolarakennus.fi

Etsimme nyt voimakkaasti kasvavaan organisaatioomme

Jyväskylän ja Kuopion toimipisteisiin projekti-insinöörejä

Projekti-insinöörinä vastaat hankekokonaisuudesta kokonaisvaltaisesti ja olet tulosvastuussa sen menestyksestä yhdessä tuotantopäällikön kanssa.  Tehtävänkuvaasi kuuluu suunnittelun ohjaus keskittyen erityisesti tekniseen suunnitteluun ja aikatauluttamiseen sekä laadun varmistamiseen. Työmaavaiheessa vastaat teknisen toteutuksen suunnittelusta ja hankintojen valmisteluista. Lisäksi osallistut ja kehität asuntokohteiden myyntiä ja markkinointia.

Jyväskylän ja Kuopion toimipisteisiin työmaapäälliköitä ja työvaihemestareita

Työmaapäällikkö johtaa asuinrakennusprojektin tuotantoa ja toimii työmaan vastaavana työnjohtajana. Työmaapäällikkönä toimit työvaihemestareiden esimiehenä ja johdat itsenäisesti projektia siten, että kustannus-, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet toteutuvat.

Työvaihemestari vastaa työmaan eri työvaiheiden toteuttamisesta. Asiakaspalvelutaito ja tiimissä toimiminen ovat perusedellytyksiä tehtävässä onnistumiseen.

Kuopioon tuotantopäällikköä

Tuotantopäällikkönä vastaat hankekokonaisuudesta kokonaisvaltaisesti ja olet tulosvastuussa sen menestyksestä. Tehtävänkuvaasi kuuluu suunnittelun ohjaus yhdessä aluejohtajan kanssa, keskittyen erityisesti tekniseen suunnitteluun ja aikatauluttamiseen. Lisäksi vastaat itsenäisesti hankinnoista hankkeen alkuvaiheessa ja myöhemmässä vaiheessa yhdessä työmaaorganisaation kanssa. Työmaavaiheessa vastaat teknisen toteutuksen etukäteissuunnittelusta ja toimit työmaaorganisaation esimiehenä. Lisäksi osallistut myös tontti- ja kiinteistökehitykseen sekä hankesuunnittelun ideointiin.

Tehtävissä menestymiseen vaaditaan soveltuvaa koulutusta (DI, RI, rakennusmestari) sekä vahvaa tuotantotaustaa ja kokemusta hankintojen valmistelusta. Koeteltu osaaminen vaativien asuntorakentamisen projektien johtamisesta sekä yhteistyökyky, hyvät esimiestaidot, vastuuntuntoisuus ja paineensietokyky ovat vahvuuksiasi.

Lisätietoja tehtävistä antaa Kuopion osalta aluejohtaja Risto Pennanen p. 044 4210 360 ja Jyväskylän osalta tuotantopäällikkö Jukka Urvas p. 044 421 0452. Hakemukset lähetetään viimeistään 29.10.2017 mennessä osoitteeseen risto.pennanen@pohjolarakennus.fi (Kuopio) ja jukka.urvas@pohjolarakennus.fi (Jyväskylä).

Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi · Puh. 020 775 9600 · Kalevankatu 10, 40100 Jyväskylä | Puijonkatu 22 B 4 krs, 70100 Kuopio

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi