Projektiarkkitehti, Lupa-arkkitehti

Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 26.1.2018 Hae viimeistään 2.2.2018

Kaupunkiympäristön palvelualue/Suunnitteluryhmä

PROJEKTIARKKITEHTI 1-273-17
Asemakaavoitus

Tampereen kaupunki kasvaa näkyvästi tulevinakin vuosina. Asemakaavoituksen suunnittelukohteina ovat mm. raitiotievyöhykkeen voimakas täydennysrakentaminen, Hiedanrannan uusi kaupunginosa ja puurakentamiseen liittyvät kehittämishankkeet.

Joukkoomme haetaan nyt vakituista projektiarkkitehtia, jonka tehtävänä on toimia projektipäällikkönä vaativissa ja laaja-alaisissa suunnitteluhankkeissa sekä osallistua hankintatehtäviin ohjaten ulkoisia palveluntuottajia konsulttitoimeksiannoissa. Kehittämis- ja yhteistyöhalukkaalle on kiinnostavia töitä uudistuvassa kaupungissa ja työympäristössä.

Lisätietoja: Asemakaavapäällikkö Elina Karppinen, puh. 040 800 4908

LUPA-ARKKITEHTI 1-012-18
Rakennusvalvonta

Rakennusvalvonta huolehtii lainsäädännössä rakentamiselle ja rakennetulle ympäristölle asetettujen tavoitteiden noudattamisesta.

Haemme vakituiseen virkaan lupa-arkkitehtia, jonka päätehtävät ovat lupavalmistelu, lupapäätösten ratkaiseminen sekä suunnittelun ja rakentamisen yleinen ohjaus ja neuvonta.

Lisätietoja: Lupa-arkkitehti Annika Alppi, puh. 040 806 2639

 

Hakuaika tehtäviin päättyy 2.2.2018

Katso tarkemmat kuvaukset ja hakuohjeet: www.tampere.fi/tyo

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi