Projektihankkija

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 9.10.2017 Hae viimeistään 22.10.2017

Kiinnostavatko sinua vaihtelevat työtehtävät rakentamisen parissa, kaupankäynti, verkostoituminen ja  kontaktien luominen yhteistyökumppaneihin? Saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Haemme nyt projektihankkijaa vahvistamaan hankintaorganisaatiotamme ja vastaamaan hankintojen toteutuksesta pääkaupunkiseudun työmaille toimitila-, asunto- ja korjauskohteisiin. Voit olla joko kokenut ammattilainen tai hankintatehtävistä kiinnostunut urasi alkuvaiheessa. Tärkeintä on oma aito kiinnostus hankintatehtäviä kohtaan.

Hankinta on yksi strategiamme peruspilareista ja menestyksemme avaintekijä. NCC:n työmaiden hankinnoista vastaa hankintaorganisaatio, jota kuvaa vahva halu uudistaa toimialaa ja olla edelläkävijä strategisessa, hyviin toimittajasuhteisiin ja kategoriakohtaiseen erikoistumiseen perustuvassa hankinnassa ja toimii tiiviissä yhteistyössä muun työmaaorganisaation kanssa. Tukenaan hankinnalla on koko NCC-konsernin osaaminen, ostovoima ja kansainvälisen hankinnan verkosto.

Projektihankkijana:

  • Vastaat sinulle nimettyjen työmaiden hankintojen suunnittelusta ja hankintojen edistymisestä itsenäisesti.
  • Hyödynnät työssäsi eri kategorioihin ja kansainvälisiin hankintoihin erikoistuneita hankkijoita
  • Toimit merkittävässä roolissa työnsaannissa tukemalla aktiivisesti kustannuslaskentaa hinnoittelussa

Raportoit tehtävässäsi hankintapäällikölle ja yhteistyöverkostoosi kuuluu koko hankintaorganisaatio, työmaaorganisaatio ja laskenta. Työssäsi vierailet usein myös työmailla. Tehtävänkuvaa voidaan muokata valittavan henkilön taustan ja kiinnostuksen perusteella.

Kokemus ja taidot, joita toivomme sinulta:

  • Tehtävään soveltuva koulutus. Rakennusalan koulutus katsotaan eduksi (esim. rakennusinsinööri tai rakennusmestari).
  • Arvostamme käytännön kokemusta hankintatehtävistä ja kokemus työmaatehtävistä auttaa sinua menestymään tehtävässä.
  • Hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja
  • Englannin kielen taito katsotaan eduksi

Kiinnostus ja motivaatio tehtävää kohtaan ovat olennaiset menestymisen edellytykset. Toivomme, että olet joustava ja näet ongelmat mieluummin haasteina. Olet innokas oppimaan uusia asioita ja jaat osaamistasi mielelläsi myös muille. Pidät langat käsissäsi tiukoissakin tilanteissa. Meille on tärkeää, että haluat olla osa toimivaa, motivoitunutta ja osallistuvaa tiimiä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän yhdessä Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. NCC:llä panostetaan työssä kehittymiseen monin tavoin ja yhä yksilöllisemmin.  Meillä on tarjolla monia mahdollisuuksia. Laitamme hihat heilumaan ja teemme töitä ripeästi, mutta huumori kulkee mukana ja tekee päivistä myös hauskoja. Tavoitteenamme on, että jokainen saa kokea iloa ja arvostusta hyvästä työstään sekä myönteisen uudistumisen asenteen.

Jos tunnistit itsesi kuvauksestamme, hae meille!

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Tero Mourujärvi p. 050 571 9243, tero.mourujärv@ncc.fi tai hankintapäällikkö Miika Karjalainen p. 050 438 3622, miika.karjalainen@ncc.fi

Hae tehtävää 22.10.2017 mennessä. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi