Avoimet työpaikat Julkaistu Haku päättyy

Projektijohtaja/-päällikkö, rakennuttajainsinööri, lvia-asiantuntija/-valvoja, sähköasiantuntija/-valvoja, rakennusvalvoja, työmaapäällikkö/vastaava työnjohtaja

Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy on rakentamisen, rakennuttamisen ja projektinjohtamisen asiantuntijayritys. Olemme asiakkaan asiantuntija- ja edunvalvojaorganisaatio, jonka periaatteena on toimia suunnittelutoimistoista ja rakennusliikkeistä riippumattomana kiinteistö- ja rakennusalan yrityksenä. Henkilökuntaa meillä on tällä hetkellä 25. Vuoden 2016 laskutus oli 1,4 M€ ja vuoden 2017 laskutus tulee olemaan n. 2,8 M€. Palvelutarjontaamme kuuluvat talonrakennuskohteiden rakennuttamistehtävät, rakennus- ja talotekniset työmaavalvontatehtävät, erilaiset projektinjohtopalvelut ja kiinteistöalan moninaiset asiantuntijatehtävät.

Hyppää mukaan mielenkiintoisiin projekteihin ja lennossa olevaan Allianssiin!

Kauppakeskus REDln yhteyteen rakentuu vapaapudotussimulaattori FÖÖNI, jossa lennetään ja liikutaan ilmavirrassa omaa kehoa käyttäen. Hanke on ainutlaatuinen maailmassa keskusta- ja kauppakeskussijaintinsa vuoksi. Maailmalla toiminta on kovassa kasvussa ja nyt vapaapudotuselämys on tuotu meidän kaikkien ulottuville Suomessakin. Ilmavirta liikkuu lentotilassa jopa 300 kilometrin tuntivauhdilla ja yleisö pääsee seuraamaan lentäjiä viiden metrin korkuisen lasiseinän läpi. Allianssi vastaa FÖÖNIN omistavan Lentotehdas Oy:n edunvalvonta- ja rakennuttamistehtävistä. Hoidamme muun muassa suunnitteluun ja toteuttamiseen liittyviä tehtäviä. Yksi palveluistamme onkin toimia asiakkaittemme projektien ulkoistamana rakennuttajatehtäviä suorittavana organisaationa joko kokonaan tai lisäresurssina. Etsimme jatkuvasti alan osaajia näihin erilaisiin ja mielenkiintoisiin projekteihin.

Tällä hetkellä haemme muun muassa
projektijohtajaa/-päällikköä, rakennuttajainsinööriä, lvia-asiantuntijaa/-valvojaa, sähköasiantuntijaa/-valvojaa, rakennusvalvojaa sekä työmaapäällikköä/vastaavaa työnjohtajaa.

Katso avoimet paikkamme www.allianssirak.fi/rekrytointi.
Voit jättää meille aina myös avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja siitä, millaisia tehtäviä olet etsimässä. Otamme mielellämme vastaan hakemuksia myös tulevaa varten, vaikka työpaikan vaihtaminen ei olisi juuri nyt ajankohtaista.

Nuijamiestentie 7, 3. krs, 00400 Helsinki • Puhelin 010 505 7450 • info@allianssirak.fiwww.allianssirak.fi

Rakennuslehden pääuutisia