Projektijohtaja suurhankkeisiin, toimitilarakentaminen

Lehto Group Oyj
Sijainti Koko Suomi
Päivämäärät Julkaistu 27.10.2017 Hae viimeistään 22.11.2017

Nyt etsimme voimakkaan kasvun myötä suurhankkeidemme vetäjäksi projektijohtajaa toimitilarakentamisen pariin. Hankkeemme ovat toimisto- ja yritystiloja, teollisia tuotantotiloja, kauppakeskuksia ja liikerakennuksia sekä logistiikka- ja varastokeskuksia, pieniä ja suuria ympäri Suomen. Kaikki hankkeemme toteutetaan suunnittele ja toteuta -periaatteella.

Uusiin saappaisiin?

Projektijohtajana toimit suurhankkeidesi kapellimestarina koko hankkeen elinkaaren ajan ja astut mukaan projektiin jo kaupantekovaiheessa. Ojennamme sinulle hankkeen ja otat siitä täyden vetovastuun. Muodostat suurhankkeillesi omat projektiorganisaatiot. Sinulla on myös asiakasvastuu aina hankkeen takuuajan päättymiseen saakka.

Sinulla voi olla yhtäaikaisesti käynnissä yksi tai useampi hanke riippuen hankkeidesi laajuudesta. Työpisteesi sijaitsee aluksi 2-3 kuukauden ajan Vantaan toimistollamme Äyritiellä, mutta on myös mahdollista, että toimipaikkasi muuttuu alkavien hankkeiden sijainnin mukaan.

Tehtävässäsi korostuu asiajohtajuus: viet asioita jouhevasti eteenpäin, saat päätöksiä syntymään, viestit tehokkaasti ja saat koko projektitiimin edistämään omia vastuualueitaan. Suorassa alaisuudessasi toimivan ydintiimin koko vaihtelee hankkeen koon ja vaativuuden mukaan. Tyypillisesti tiimiin kuuluvat esimerkiksi hankkeen tuotannosta ja suunnittelusta vastaavat henkilöt.

Referenssejä, joita ei joka päivä kävele vastaan

Meistä tässä tehtävässä hienointa on se, että näissä saappaissa on mahdollista kokea koko hanke alusta loppuun saakka. Näet oman kädenjälkesi, joka kantaa kaupallisesta vaiheesta suunnitteluun sekä lopulta konkretisoituu tuotantovaiheessa valmiiksi rakennuksiksi.

Työsi on hyvin itsenäistä, mutta vahvana selkänojanasi toimii sekä palvelualueen että konsernin johto. Rakennat itse aikataulusi ja askelmerkit projektiesi edistämiseksi.

Kattavien luontoisetujen lisäksi palkkaukseen kuuluu merkittävä tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Työsuhde on vakituinen ja alkaa heti kun sinulla on sopiva hetki aloittaa meillä.

Näillä eväillä menestyt

Tässä tehtävässä tarvitset
– Erinomaisia neuvottelu- ja yhteistyötaitoja
– Laajaa kokemusta rakennusalalta
– Kokemusta organisaation muodostamisesta ja johtamisesta sekä projektinjohdosta
– Urakointitaustaa – ehkä myös yrittäjätaustaa?
– Sopimusteknistä osaamista

Olet jo hankkinut kannuksesi ”muissa savotoissa” ja tiedät ammattitaitosi ja turnauskestävyytesi riittävän suuriin ja vaativiin monivuotisiin hankkeisiin. Työkielemme on pääsääntöisesti suomi, mutta tarvitset työssäsi lisäksi myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

Ok, tämä kuulosti mielenkiintoiselta!

Jos haluat kuulla tehtävästä tarkemmin, voit ottaa suoraan yhteyttä Toimitilat-palvelualueen johtajaamme Jaakko Heikkilään p. 0400 742 994, jaakko.heikkila@lehto.fi tai tuotantojohtajaamme Henri Mämmiin p. 050 346 9076. Voit myös jättää CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Meitä kiinnostaa erityisesti kuulla millaisia referenssejä sinulta urasi varrelta löytyy.

Toimithan kuitenkin pian, viimeistään 22.11.2017 mennessä. Aloitamme keskustelut tehtävästä jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan löydyttyä. Myös rekrychattimme palvelee arkisin klo 8-17 osoitteessa lehto.fi/meille-toihin.

Ollaanpa pian kuulolla!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi