Projektinjohtaja

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 27.4.2018 Hae viimeistään 14.5.2018

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunki-ympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Rakennetun omaisuuden hallinta-palvelu hallitsee kaupungin tila-, katu- ja puisto-omaisuutta ja määrittelee toimitila-hankkeiden tavoitteet. Lue lisää osoitteesta www.hel.fi/kaupunkiymparisto.

Projektinjohtaja

Haemme palvelutilaverkkoyksikön tarve- ja hankesuunnittelutiimiin arkkitehtia tai vastaavan rakennusalan koulutuksen omaavaa henkilöä (esim Dl) talonrakennus-hankkeiden projektinjohtotehtäviin. Osaamisesi ja kokemuksesi mukaan hankkeesi voivat vaihdella Helsingin kaupungin suurhankkeista aina pieniin päiväkoteihin. Mo-tivaation ja oppimishaluisuuden lisäksi tehtävän hoitaminen edellyttää yhteistyö- ja koordinointitaitoja, kokemusta rakennussuunnittelusta sekä talonrakennushankkeiden suunnittelu- ja toteutusvaiheiden tuntemista.

Tehtävä on vakinainen ja aloitus sopimuksen mukaan. Tarjoamme huikean mah-dollisuuden kehittää ammattitaitoa osana asiantuntevan organisaation huipputiimiä sekä Helsingin kaupungin työsuhde-edut.
Jätä hakemuksesi maanantaina 14.5 2018 klo 16 mennessä osoitteessa
www.helsinkirekry.fi. Työavain 6-138-18 ohjaa ilmoitukseen

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi