Projektinjohtaja

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 27.4.2018 Hae viimeistään 14.5.2018

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunki-ympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Rakennetun omaisuuden hallinta-palvelu hallitsee kaupungin tila-, katu- ja puisto-omaisuutta ja määrittelee toimitila-hankkeiden tavoitteet. Lue lisää osoitteesta www.hel.fi/kaupunkiymparisto.

Projektinjohtaja

Haemme palvelutilaverkkoyksikön tarve- ja hankesuunnittelutiimiin arkkitehtia tai vastaavan rakennusalan koulutuksen omaavaa henkilöä (esim Dl) talonrakennus-hankkeiden projektinjohtotehtäviin. Osaamisesi ja kokemuksesi mukaan hankkeesi voivat vaihdella Helsingin kaupungin suurhankkeista aina pieniin päiväkoteihin. Mo-tivaation ja oppimishaluisuuden lisäksi tehtävän hoitaminen edellyttää yhteistyö- ja koordinointitaitoja, kokemusta rakennussuunnittelusta sekä talonrakennushankkeiden suunnittelu- ja toteutusvaiheiden tuntemista.

Tehtävä on vakinainen ja aloitus sopimuksen mukaan. Tarjoamme huikean mah-dollisuuden kehittää ammattitaitoa osana asiantuntevan organisaation huipputiimiä sekä Helsingin kaupungin työsuhde-edut.
Jätä hakemuksesi maanantaina 14.5 2018 klo 16 mennessä osoitteessa
www.helsinkirekry.fi. Työavain 6-138-18 ohjaa ilmoitukseen

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi