Projektinjohtaja

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 9.5.2018 Hae viimeistään 25.5.2018

Helsingin kaupunginkanslian aluerakentamisyksikkö ohjaa 13 eri vaiheessa olevan aluerakentamisprojektin suunnittelua ja toteuttamista. Projektimaisen toteutusmallin tarkoituksena on varmistaa kaupungin strategiaohjelman tavoitteiden toteutuminen alueiden kehittämisessä, sekä parantaa yhteistyötä rakennuttajien, asukkaiden ja muiden toimijoiden kanssa. Teemme työtä näköalapaikalla suomalaisen kaupunkikehityksen kärjessä. Haemme aluerakentamisyksikköön

Projektinjohtajaa
Työavain 47-72-18

johtamaan yhteistyötä Pasilan aluerakentamisprojektin, Euroopan suurimpiin kuuluvan kaupunkikehityshankkeen toteuttamiseksi.

Tehtävässä on eduksi laaja-alainen kaupunkikehittämisen osaaminen, investointien hallinta, sekä yhdyskuntatekniikan tuntemus.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme vahvaa projektin- ja verkostojohtamisen osaamista, rakentamisen ja kaupungin toimintaympäristön tuntemusta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä, kokemusta julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyöstä, sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Hakuaika päättyy 25.5.2018 klo 16.00.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi