Projektinjohtaja ja projekti-insinööri

Helsingin kaupunginkanslia
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 13.4.2017 Hae viimeistään 28.4.2017

Helsingin kaupunginkanslian aluerakentamisyksikkö ohjaa 13 eri vaiheessa olevan aluerakentamisprojektin suunnittelua ja toteuttamista. Projektimaisen toteutusmallin tarkoituksena on varmistaa kaupungin strategiaohjelman tavoitteiden toteutuminen alueiden kehittämisessä, sekä parantaa yhteistyötä rakennuttajien, asukkaiden ja muiden toimijoiden kanssa. Haemme aluerakentamisyksikköön

PROJEKTINJOHTAJAA
(Työavain on 47-14-17)

ohjaamaan ja koordinoimaan Honkasuon toteuttamista, Malminkartanon kaupunkiuudistusta, sekä Kannelmäen ja Vihdintien varren kehittämistä.

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ
(Työavain on 47-15-17)

toimimaan aluerakentamisprojekteissa projektinjohtajien apuna ja työparina. Tehtävänä on osallistua eri osapuolten suunnittelun ohjaukseen, rakentamisen valmisteluun sekä rakentamisen ohjelmointiin ja toteutuksen esteiden poistamiseen.
Tehtävien tarkemmat tiedot ja sähköinen hakulomake ovat osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Hakuaika päättyy perjantaina 28.4.2017 klo 16.00.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi