Projektinjohtaja, suunnitteluassistentti

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 22.9.2017 Hae viimeistään 6.10.2017

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Ylläpitopalvelu ylläpitää kaupungin toimitiloja sekä katu- ja viheralueita. Tilapalvelut vuokraa kaupungin omistamia tiloja, myy rakennuksia ja toimitilaosakkeita ja vuokraa kaupungin omistamia asunto-osakkeita. Lisätietoa löydät osoitteesta www.hel.fi/kaupunkiymparisto.

 

Ylläpitopalveluun
Projektinjohtaja

Haemme yleiset alueet -yksikköön julkisten hankintojen asiantuntijaa vastaamaan kehittämistehtävistä. (Työavain 6-209-17).

 

Tilapalveluun
Suunnitteluassistentti

Haemme rakennussuunnitteluyksikköön osaajaa rakennesuunnittelua avustaviin suunnittelutehtäviin. (Työavain 6-207-17).

 

Tehtävät ovat vakinaisia ja aloitus sopimuksen mukaan. Tarjoamme Helsingin kaupungin työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Liity osaavaan, moniammatilliseen työyhteisöömme ja jätä hakemuksesi 6.10.2017 klo 15 mennessä osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavaimen numero ohjaa ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi