Projektinjohtaja, tarkastusinsinööri

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 2.2.2018 Hae viimeistään 19.2.2018

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Rakennetun omaisuuden hallintapalvelu hallitsee kaupungin tila-, katu- ja puisto-omaisuutta ja määrittelee toimitilahankkeiden tavoitteet. Rakennusvalvontapalvelut käsittelee lupahakemukset, tallentaa rakennussuunnitelmat sekä valvoo rakennustyötä ja rakennettua ympäristöä. Lue lisää osoitteesta www.hel.fi/kaupunkiymparisto.

Rakennetun omaisuuden hallintapalveluun
Projektinjohtaja
Haemme palvelutilaverkkoyksikön tarve- ja hankesuunnittelutiimiin rakennushankkeiden tarve- ja hankesuunnitteluvaiheen projektinjohtajaa. (Työavain 6-2-18)

Rakennusvalvontapalveluun
Tarkastusinsinööri
Haemme rakenneyksikköön kahta tarkastusinsinööriä hoitamaan rakennesuunnitelmien ja suunnittelijoiden kelpoisuuden arviointia, rakennustyönaikaista valvontaa sekä rakenneyksikölle kuuluvia rakennuslupia. (Työavain 6-40-18)

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen mielenkiintoisten työtehtävien parissa monialaisessa organisaatiossa sekä Helsingin kaupungin työsuhde-edut. Tehtävät ovat vakinaisia ja aloitus sopimuksen mukaan.

Liity osaavaan, moniammatilliseen työyhteisöömme ja jätä projektinjohtajan hakemuksesi 16.2.2018 klo 16 mennessä ja tarkastusinsinöörien hakemuksesi 19.2. klo 16 mennessä osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavaimen numero ohjaa ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi