Projektipäällikkö

Sijainti Kokkola
Päivämäärät Julkaistu 20.4.2018 Hae viimeistään 1.5.2018

Lakealla luomme koteja elämistä varten. Rakennutamme, isännöimme ja tarjoamme asuntopalveluita. Erotumme eduksemme kekseliäisyydellä: kehitämme puurakentamista, aivan uudenlaisia rahoitusmalleja ja digitaalisia asumisen avittajia. Seinäjoelta ollahan lähretty ja koko Suomea tavootellahan. Tähän mennessä meillä on toimistot Seinäjoen lisäksi Vaasassa, Kokkolassa, Jyväskylässä ja Vantaalla.
Tutustu meihin osoitteessa lakea.fi

Toimintamme kasvaessa voimakkaasti haemme Kokkolaan eteenpäin pyrkivää
RAKENNUTTAMISEN
PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Projektipäällikön tehtävässä vastaat rakennuttamishankkeiden johtamisesta hankesuunnittelusta käyttöönottovaiheeseen ja takuuajan tehtäviin saakka. Viet hankkeita päättäväisesti eteenpäin ja olet mukana myös tontinhankinnassa ja neuvottelemassa uusista projekteista. Tehtävään kuuluu myös asiakassuhteiden edistäminen ja yhteydet viranomaistahoihin. Työpisteesi sijaitsee Kokkolassa.

MITÄ PITÄISI OSATA?
Olet jo itsenäinen rakennuttamisen ammattilainen tai haluat kasvaa sellaiseksi. Sinulla on soveltuva rakennusalan koulutus ja vähintään muutaman vuoden kokemus rakennusprojektien läpiviennistä joko työmaatehtävistä tai rakennuttajan roolissa. Olet hyvä hallitsemaan laajoja asiakokonaisuuksia, omaat hyvät neuvottelutaidot ja kykenet päätöksentekoon paineen alla. Ennen kaikkea olet jämäkkä, toimeen tarttuva ja luottamusta herättävä henkilö ja haluat kehittyä jatkuvasti ammattilaisena.

MITÄ SAAT MEILTÄ?
Meillä Lakealla pääset osaksi ennakkoluulottomasti uudistuvaa ja reippain askelin laajentuvaa yritystä. Työkaverisi ovat kukin oman tonttinsa huipputekijöitä, ja he haluavat myös rehdisti tukea sinun kehittymistäsi. Työsuhde-etumme pruukaavat olla julumetut.

Hakuprosessia hoitaa Lakeusrekry Oy.
Tiedustelut arkisin klo 8-17
rekrytointi-asiantuntija Tuomo Ojala, p. 045 878 5550.
Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi ti 1.5.2018 mennessä osoitteessa www.lakeusrekry.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi