Projektipäällikkö

Sijainti Tuusula
Päivämäärät Julkaistu 27.4.2018 Hae viimeistään 13.5.2018

Tuusulan kunta hakee vuoden 2020

Asuntomessujen projektipäällikköä

Tuusulassa järjestetään valtakunnalliset Asuntomessut vuonna 2020 Rykmentinpuiston alueella. Projektipäällikkö vastaa tapahtuman Tuusulan kunnalle kuuluvasta osuudesta, johtaa projektiorganisaatiota ja projektia tavoitteeseen. Projektiorganisaation ydin koostuu 4-5 henkilöstä. Projektiorganisaation apuna ovat kunnan ja Osuuskunta Suomen Asuntomessujen organisaatiot.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto sekä käytännön kokemus projektien johtamisesta. Arvostamme kokemusta esimiestyöskentelystä, markkinoinnista ja viestinnästä, rakentamisesta ja kunnallishallinnosta. Toivomme hakijalta kehittävää ja itsenäistä otetta, oivaa esiintymiskykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme näköalapaikan monipuolisesti kehittyvän Tuusulan rakentamiseen sekä vastuun ainutkertaisesta ja haastavasta juhlavuoden projektista. Asuntomessuprojektin päättyessä 31.10.2020 työsuhde jatkuu markkinoinnin ja aluekehittämisen parissa; tonttien markkinointi sekä asuntorakentamisen konseptien kehittäminen yhdessä yksityisten toimijoiden ja yhteisöjen
kanssa sekä muut kunnan asumisen markkinointiin ja sitä tukevien hankkeiden johtamiseen liittyvät tehtävät.

Lähetä sähköinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 13.5.2018 mennessä sähköisesti www.tuusula.fi/tyopaikat.

Lisätietoja www.rykmentinpuisto.fi.

Tuusula – palveleva, kestävästi kehittyvä kotikunta.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi