Projektipäällikkö

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 21.5.2018 Hae viimeistään 20.5.2018

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy on rakennuttamisen, hankkeen johdon ja työmaavalvonnan asiantuntijayritys. Tuotamme hankkeisiin projektinjohtoa, hankekehitystä, valvontaa ja rakennuttamisen osakokonaisuuksien koordinointia joita ovat mm. turvallisuuskoordinaattori, työmaalogistiikkakoordinaattori, kosteudenhallintakoordinointi ja puhtaudenhallintakoordinointi.  Palveluksessamme työskentelee n. 70 rakennuttamisen ammattilaista.

Etsimme Helsinkiin joukkoomme vanhempaa ja nuorempaa PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ.

Tiedätkö, että sinulla on erityisiä taitoja ja haluaisit haasteellisemman näytön paikan? Sinulla on merkittäviä meriittejä, hankereferenssejä ja korkea koulutustaso. Olet pätevöitynyt rakennuttamisessa ja pystyt johtamaan suuria hankkeita. Haemme nyt erityisen kokenutta vanhempaa projektipäällikköä johtotehtäviin.

Entäpä, tuntuvatko yllämainitut sinulle omilta ja olet pohtinut niitä urakehityksen kannalta? Haluat tulevaisuudessa rakennuttaa ja johtaa vaativia hankkeita. Olet johtaja luonteeltasi ja tiedät, että pärjäät hyvin työssäsi ja saat tuloksia aikaseksi. Meillä on sinulle työpaikka, jossa pääset toteuttamaan urapolkuasi nuorempana projektipäällikkönä.

Haemme työhönsä sitoutuneita osaajia, jotka pystyvät tuottamaan laadukasta palvelua ja lisäarvoa tilaajille. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia korjausrakentamisen ja uudisrakentamisen kohteita. Projektipäälliköt toteuttavat rakennushankkeita tilaajan lukuun.

Edellytämme  ammattimaista ja sitoutuvaa otetta työtehtävien hallinnassa. Sinulla on alan koulutus, hyvät yhteistyötaidot ja pystyt itsenäiseen työhön. Ajokortti ja suomenkielen taito ovat välttämättömiä. Sinulla on hyvät ATK taidot ja kyky toimia tilaajan edustajana.

Tarjoamme sinulle rakentamisen näköalapaikan ja dynaamisen työympäristön. Vahvuutemme on mukavat ja osaavat työtoverit sekä kasvavan yrityksen luomat mahdollisuudet.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä niin kerron mielelläni lisää. Puh 044 7799202 / Vesa Koskelainen.

Hakemukset palkkatoivomuksineen: vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi. Lähetä hakemuksesi heti, tai viimeistään 20.5.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi