Projektipäällikkö

Sijainti Tampereen alue, pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 9.5.2018 Hae viimeistään 23.5.2018

Cramo palvelee rakennusalan yrityksiä, teollisuutta, julkisen sektorin toimijoita ja kuluttajia 15 maassa, Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Vuoden 2016 liikevaihto oli n. 730 miljoonaa euroa. Suomessa toimimme noin 500 työntekijän voimin yli 50 toimipisteessä. Emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lue lisää Cramosta www.cramo.fi

Etsimme Tampereen alueelle tai pääkaupunkiseudulle

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Rakentamisen projektipäällikkönä vastaat yhteistyössä sekä Cramo Adapteon ammattilaisten että ulkopuolisten kumppaneiden kanssa vuokrattujen tilaratkaisujen rakennusprosesseista: asennuksesta, käyttöönotosta, luovutuksesta ja purusta. Suunnittelet, koordinoit ja johdat tilaratkaisujen tehokkaan toteutuksen asiakkaillemme huomioiden projektien laatu-, aikataulu-, kustannus- ja sisältötavoitteet.

Odotamme sinulta rakennusalan tai lvis-alan insinööritutkintoa sekä muutaman vuoden monipuolista kokemusta rakennusliikkeen tai asiantuntijaorganisaation tehtävistä. Osaat koordinoida yhteistyötä toimittajaverkoston sekä oman organisaation kanssa. Ymmärrät rakennushankkeen elinkaaren eri vaiheet sekä viranomaisvaatimukset. Kokemus esim. työmaapäällikkönä toimimisesta tai projektitehtävistä on sopiva tausta tehtävään, mutta ennen kaikkea olet valmis kehittymään urallasi seuraavalle tasolle johtamaan useita samanaikaisia rakennusprosesseja.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalin konsultti Jussi Lehmusvirta, puh. 0400 622 524 sekä Cramo Adapteossa Laura Ylä-Autio, puh 040 149 8855. Hae tehtävää 23.5.2018 mennessä lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.com viitteellä FI-12605.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi