Avoimet työpaikat Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Projektipäällikkö

Etsimme Helsinkiin joukkoomme vanhempaa ja nuorempaa

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tiedätkö, että sinulla on erityisiä taitoja ja haluaisit haasteellisemman näytön paikan? Sinulla on merkittäviä meriittejä, hankereferenssejä ja korkea koulutustaso. Olet pätevöitynyt rakennuttamisessa ja pystyt johtamaan suuria hankkeita. Haemme nyt erityisen kokenutta vanhempaa projektipäällikköä johtotehtäviin.

Entäpä, tuntuvatko yllämainitut sinulle omilta ja olet pohtinut niitä urakehityksen kannalta? Haluat tulevaisuudessa rakennuttaa ja johtaa vaativia hankkeita. Olet johtaja luonteeltasi ja tiedät, että pärjäät hyvin työssäsi ja saat tuloksia aikaiseksi. Meillä on sinulle työpaikka, jossa pääset toteuttamaan urapolkuasi nuorempana projektipäällikkönä.

Haemme työhönsä sitoutuneita osaajia, jotka pystyvät tuottamaan laadukasta palvelua ja lisäarvoa tilaajille. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia korjausrakentamisen ja uudisrakentamisen kohteita. Projektipäälliköt toteuttavat rakennushankkeita tilaajan lukuun.

Edellytämme ammattimaista ja sitoutuvaa otetta työtehtävien hallinnassa. Sinulla on alan koulutus, hyvät yhteistyötaidot ja pystyt itsenäiseen työhön. Ajokortti ja suomenkielen taito ovat välttämättömiä. Sinulla on hyvät ATK-taidot ja kyky toimia tilaajan edustajana.

Tarjoamme sinulle rakentamisen näköalapaikan ja dynaamisen työympäristön. Vahvuutemme on mukavat ja osaavat työtoverit sekä kasvavan yrityksen luomat mahdollisuudet.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä niin kerron mielelläni lisää. Puh. 044 7799202 / Vesa Koskelainen.

Hakemukset palkkatoivomuksineen: vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi. Lähetä hakemuksesi heti tai viimeistään 20.5.

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy on rakennuttamisen, hankkeen johdon ja valvonnan rakennuttajatoimisto. Palveluksessamme työskentelee n. 70 rakennuttamisen ammattilaista.

Henkilöstömme koostuu ammattilaisista, joident yö tunnustetaan ja jotka nauttivat työstään rakentamisen näköalapaikalla.

Työtehtävät ja hankkeet ovat vaihtelevia ja meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme menestyy tehtävissään.

Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Lahdessa.

www.VALVONTAKONSULTIT.fi

Rakennuslehden pääuutisia