Projektipäällikkö

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 23.5.2018 Hae viimeistään 8.6.2018

TULE RAKENNUTTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKÖKSI

yhteen Suomen parhaista työpaikoista. Haemme ketterää ja oma-aloitteista osaajaa kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia palvelevaan kahdeksan hengen rakennuttajatiimiin. Hankkeet koostuvat pitkälti omistaja-asiakkaidemme kiinteistökokonaisuuksien vuokralaismuutoksista sekä PTS-hankkeista ja niihin liittyvästä kustannuslaskennasta, suunnittelunohjauksesta, kilpailutusprosessista sekä valvontatehtävistä.

Newsecissä toimit tiiviissä yhteistyössä myös muiden kiinteistöalan eri osaajiemme kanssa ja pääset tutustumaan Pohjoismaiden suurimman kiinteistökonsulttitalon toimintaan. Meillä uusille työntekijöille tarjotaan mielenkiintoisia projekteja ja vastuuta heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Projektipäällikön tehtävässä pääset kasvattamaan omaa kiinteistö- ja rakennuttamisosaamistasi monipuolisten tehtävien parissa.

Tehtävä on kokopäiväinen ja työajoista sovitaan joustavasti. Työpaikkasi on Helsingin keskustan toimipisteessämme ja raportoit tehtävistäsi kiinteistökehitysjohtajalle.

 

Rakennuttamisen projektipäällikön tehtävässä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Rakennuttamisessa toimit asiakkaidemme edunvalvojana ja asiakkaidemme tavoitteet ohjaavat työskentelyäsi. Projektien hoidossa osoitat hyviä yhteistyötaitoja sekä Newsecin sisällä että muiden sidosryhmien kanssa.

EXCELLENCE
Huolehdit itsenäisesti vastuullasi olevan asiakkuuden projektien kustannuksista, aikatauluista sekä teknisestä laadusta. Hahmotat olennaisimman suuristakin kokonaisuuksista ja pystyt toimimaan haasteellisissakin toimintaympäristöissä.

INNOVATION
Osaat luoda myös uusia toimintamalleja ja seuraat aktiivisesti alan trendejä – esimerkiksi vastuullisen rakentamisen osalta. Haasteellisissakin aikataulu- ja kustannusraameissa osoitat luovuutta ongelmanratkaisussa, unohtamatta laatutekijöitä.

INTEGRITY
Luottamus luo perustan pitkäaikaisille asiakassuhteille. Luottamuksellisen tiedon käsittelyssä olet äärimmäisen tarkka.

 

Lisätietoa tehtävästä antaa Senior Project Manager Jarita Huotari puhelin: 050 5907518, tavoitettavissa puhelimitse tiistaina 29.5.2018 klo 9:00-11:00 sekä maanantaina 4.6.2018 klo 9:00-11:00.

Hae tehtävää 8.6.2018 mennessä osoitteessa https://ura.newsec.fi/. Toimithan nopeasti sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi