Projektipäällikkö

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 22.11.2018 Hae viimeistään 2.12.2018

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Haemme HSY:n vesihuollon verkko-osastolle projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Projektipäällikkönä työskentelet vesihuollon verkko-osastolla verkonhallintaryhmässä asiantuntijana. Päätehtäväsi on vesihuoltoverkkojen
pitkän aikavälin suunnittelu ja kehittäminen. Projektipäällikkönä olet suunnittelun, verkostomallinnuksen, kuntotutkimusten ohjelmoinnin sekä projekti- ja selvitystehtävien asiantuntija.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vahva kokemus vesihuoltoverkostoihin liittyvistä asiantuntijatehtävistä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä hallita isoja kokonaisuuksia ja etsiä tietoa, analysoida, priorisoida, resursoida sekä ohjata muita asiantuntijoita.

Arvostamme analyyttista ja ratkaisuhakuista toimintatapaa sekä englannin kielen taitoa. Paikkatieto-osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Työpaikka on Ilmalassa. Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työpaikan, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Lisäksi tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virikesetelit. Meillä on myös etätyömahdollisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Pentti Janhunen, puh. 09 1561 3756, pentti.janhunen@hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 2.12.2018 klo 15.00 mennessä.

Hakulinkki: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?ee3e4e7d

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi