Kokeile kuukausi maksutta

Projektipäällikkö

A-Kruunu Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 2.12.2022 Hae viimeistään 16.12.2022

A-Kruunu rakennuttaa vuosittain noin 500 viihtyisää ja kohtuuhintaista vuokra-asuntoa.

Haemme projektipäällikköä

A-Kruunu Oy on valtion erityistehtäväyhtiö, joka rakennuttaa omaan omistukseensa kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa sekä muilla suurimmilla kaupunkialueilla. Lisäksi edistämme puurakentamista, vähähiilisyyttä, kiertotaloutta ja asumisen innovaatioita.

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme joukkoomme Helsingin Pasilaan projektipäällikköä. Projektipäällikkönä vastaat nimettyjen A-Kruunun uudisrakennushankkeiden valmistelusta sekä suunnittelun ja rakentamisen ohjauksesta. Työtehtävät ovat monipuolisia rakennuttajaorganisaation tehtäviä.

Lopulliset tehtävänkuvat määräytyvät valittavan henkilön mukaan, joten voit olla raudanluja ammattilainen tai uransa alkupuolella oleva henkilö.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta rakennushankkeiden rakennuttamisesta, suunnittelusta tai urakoinnista.

Toivomme sinulta tehtävään liittyviä pätevyyksiä ja täydennyskoulutusta, hyviä yhteistyötaitoja ja joustavaa asennetta sekä ajokorttia.

Tarjoamme sinulle tärkeän roolin mielenkiintoisessa ja yhteiskunnallisesti merkittävässä toimintaympäristössä A-Kruunussa sekä kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa
rakennuttamisjohtaja Jouni lsomöttönen, puh. 040 626 0570.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse 16.12.2022 mennessä:  jouni.isomottonen@a-kruunu.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat