Projektipäällikkö

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 23.3.2017 Hae viimeistään 17.4.2017

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy on Etelä-Suomessa toimiva rakennuttajatoimisto. Palveluksessamme työskentelee noin 55 rakennuttamisen ammattilaista. Liiketoimintamme ydinalueet ovat rakennuttaminen, hankkeen johtaminen, työmaavalvonta ja turvallisuuskoordinointi.

Haemme projektipäällikköä rakennuttamisen tehtäviin. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten rakennusten parissa ja tuottamaan kiinteistöjä, joissa ihmiset viihtyvät. Johdat hankkeita tiimisi kanssa, johon kuuluu tyypillisesti projekti-insinööri, rakennustyönvalvoja, LVIA työnvalvoja ja sähkötyönvalvoja. Toimit hankkeissa tilaajan edunvalvojana ja vastaat hankkeiden laadullisesta, ajallisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä.

Haemme useampaa Projektipäällikköä. Voit olla erikoistunut joko toimitiloihin, taloyhtiöhankkeisiin tai julkisiin hankkeisiin. Tai korjausrakentamiseen tai uudisrakentamiseen. Vaihtoehtoisesti voit halutessasi osallistua monipuolisesti erilaisiin hankkeisiin tavoitteittesi mukaisesti. Virkaiältäsi voit olla jo vanhempi konkari tai vasta työuran alkutaipaleella oleva osaaja.

Tutkintosi on joko rakennusalalta tai mahdollisesti kaupalliselta alalta. Edellytämme  ammattimaista, sitoutuvaa ja hyvää otetta työ­tehtävien hallinnassa. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja rationaalinen ajattelutapa. Pystyt itsenäiseen ja vastuulliseen työhön ja sinulla on hyvät johtamis- ja organisointitaidot. Työn menestyksellisessä hoitamisessa auttaa aiempi kokemus rakennusalan tai kiinteistökehityksen tehtävistä. Suomen kielen taito on välttämätön. Sinun tulee hallita MS ohjelmistot ja sinulla on hyvät ATK yleistaidot.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit ja rakentamisen näköalapaikan. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat. Modernit toimitilamme sijaitsevat Käpylässä.

Lisätietoja: Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen puh 044 7799202. Hakemukset palkkatoivomuksineen heti tai viimeistään 17.4.2016 osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

Tutustu Valvontakonsultteihin tästä

 

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi