Projektipäällikkö

Helsingin kaupunki Asuntotuotantotoimisto
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 12.5.2017 Hae viimeistään 23.5.2017

Asuntotuotantotoimisto (ATT) rakennuttaa ja peruskorjaa Helsingin kaupungin ja asiakkaiden tavoitteiden mukaisesti laadukkaita ja elinkustannuksiltaan edullisia koteja. ATT:llä työskentelee noin 70 asiantuntijaa, joilla on tinkimätön ammattitaito ja asenne rakennuttamista ja sen kehittämistä kohtaan.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Projektipäällikkönä vastaat uudiskohteiden ja/tai peruskorjauskohteiden suunnittelun ohjauksesta, urakoiden kilpailuttamisesta ja työmaavaiheen projektinjohtotehtävistä.
Olet osa tuotantotiimiä, jossa saat olla Helsingin asuntotuotannon näköalapaikalla ja pääset kehittämään laaja-alaisesti osaamistasi yhteistyössä osaavien kollegoiden kanssa.
Edellytämme rakennusinsinöörin, rakennusalan diplomi-insinöörin tai arkkitehdin tutkintoa sekä usean vuoden työkokemusta rakennuttamis-, suunnittelu- tai työmaatehtävistä. Teet yhteistyötä asiakaslähtöisesti positiivisella ja kehittävällä otteella ja johdat hankkeita taloudelliset, laadulliset, aikataululliset ja työturvallisuuden näkökulmat huomioiden.
Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen asiantuntevassa organisaatiossa, Helsingin kaupungin työsuhde-edut sekä mahdollisuuden kehittyä tehtävässä. Potentiaalisia hakijoita
voidaan kutsua haastatteluun jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Anne Pietilä
(puh. 09 310 32361) ma 15.5. klo 9 – 10 ja 22.5. klo 14 – 15.
Jätäthän hakemuksesi tehtävään viimeistään 23.5.2017 klo 16 osoitteessa helsinkirekry.fi (työavain 1-7-17).

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi