Avoimet työpaikat FinCap Oy Tampere Julkaistu Haku päättyy

Projektipäällikkö

FinCap Oy on yksi Suomen kokeneimmista kiinteistöomaisuudenhoitoyhtiöistä, jonka toiminta kattaa koko kiinteistömarkkinan arvoketjun. Konsernissamme työskentelee kolmisenkymmentä alan ammattilaista ja toimimme koko Suomen alueella.  FinCap Kiinteistökehitys Oy on osa FinCap-konsernia ja vastaamme konsernin omien kiinteistörahastojen uudiskohteiden hankinnasta, hankkeiden kehittämisestä, tonttihankinnasta, rakennuttamisesta ja projektinjohdosta. Lisäksi rakennutamme kohteita myös omaan taseeseen.

HAEMME AMMATTITAITOISEN JOUKKUEEMME VAHVISTUKSEKSI TAMPEREELLE

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Toimintamme laajentuessa haemme Projektipäällikköä rakennushankkeiden projektinjohtotehtäviin.

Edellytämme sinulta vähintään viiden vuoden työmaakokemusta sekä soveltuvaa rakennusalan koulutusta (DI, RI, RKM).

Kykenet itsenäisesti vastaamaan työmaiden projektinjohtotehtävistä sekä hankkeiden laatu- ja aikatauluvaatimusten täyttymisestä. Olet motivoitunut, omaat hyvät ihmissuhdetaidot, kykenet samanaikaisesti hallitsemaan useita kokonaisuuksia ja selviydyt haastavistakin projekteista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta myös tavoitteellista ja tarkkaa työskentelytapaa sekä matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kasvavassa ja jatkuvasti kehittyvässä yhtiössämme sekä erittäin mielenkiintoisen, vaihtelevan ja vastuullisen työn. Meillä pääset käyttämään ja kehittämään osaamistasi ainutlaatuisen konsernimme hankkeiden parissa.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 31.5.2017 mennessä osoitteeseen olli.kuusisto@fincap.fi. Hakemuksia käymme läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Olli Kuusisto (johtaja, hankekehitys ja rakennuttaminen) p. 0400 530039.

Rakennuslehden pääuutisia