Projektipäällikkö

HUS-Kiinteistöt Oy
Sijainti
Päivämäärät Julkaistu 16.6.2017 Hae viimeistään 28.6.2017

HUS-Kiinteistöt Oy on HUS:n kokonaan omistama tytäryhtiö, joka tuottaa kokonaisvaltaisesti sairaalakiinteistöihin liittyviä palveluita. Rakennuttamisyksikkö vastaa HUS:n sairaalarakennusinvestoinneista rakennuttajana ja hankintayksikkönä. Käynnissä olevien peruskorjaus- ja uudisrakennusinvestointien kokonaisarvo on tällä hetkellä n. 500 M€.

Haemme rakennuttamisyksikköömme
Projektipäällikköä
johtamaan suuria investointihankkeita. Hankkeiden vaativuus määräytyy valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Vastaat sairaalarakennusten rakennushankkeiden läpiviennistä. Tehtävään kuuluu suunnittelijoiden kilpailutus ja hankinta, suunnittelun ohjaus, urakoitsijoiden kilpailutus ja hankinta sekä sopimuksien hallinta moniammatillisen organisaatiomme kanssa.

Toivomme kokemusta rakennushankkeista rakennuttajana tai urakoitsijana, neuvottelutaitoja ja yhteistyökykyä. Olet DI tai työkokemuksen kautta pätevöitynyt insinööri. Julkisten hankintojen osaaminen on etu.

Lisätietoa antaa rakennuttamispäällikkö Vesa Vainiotalo, puh. 040-588 6793. Hakemukset ja CV palkkatoiveineen 28.6.2017 mennessä tästä:
http://hus-kiinteistot.fi/avoimet_tyopaikat_0

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi