Projektipäällikkö

Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Sijainti Kouvola / Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 15.6.2017 Hae viimeistään 22.6.2017

Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELYkeskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt – kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.7.2017, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Hakuaika päättyy: 22.6.2017 klo 16:15
Virka on viraston yhteinen.
Työpaikan tiedot: Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Salpausselänkatu 22, 45100 KOUVOLA

Viran/tehtävän kuvaus: Tehtävä sijoittuu Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen L-vastuualueen Investoinnit-yksikköön. Toiminta-alueena on eteläinen hankinta-alue (Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakunnat). Tehtäviin kuuluu toimiminen projektipäällikkönä eteläisen hankinta-alueen rakennuskohteiden teettämisessä erityisesti Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueilla. Projektipäällikön tehtäviä ovat mm. rakennussuunnitelmien teettäminen, kilpailutuksen valmistelu ja kilpailuttaminen, projektin läpivienti ja ohjaus sekä laadun varmistus. Tehtävään voi sisältyä myös hallinnollisten suunnitelmavaiheiden vetämistä (mm. tiesuunnitelmat). Virkapaikkana voi olla Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen toimitila Kouvolassa Pohjola-talossa tai Helsingissä Pasilan virastotalossa. Työ vaatii matkustamista eteläisellä hankinta-alueella. Tehtävää hoidetaan tiiviissä yhteistyössä hankintaalueen ELYjen (Kaakkois-Suomi, Uusimaa) suunnittelu- ja toiminnanohjausyksikköjen kanssa.

Hakijalta odotamme: Soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa sekä soveltuvaa infra-alan työkokemusta.

Hakijan eduksi luetaan: ELY-keskuksen toimintaympäristön, tienpidon ja siltatekniikan, rakennuttamisen ja hankintalainsäädännön (mm. YSE ja KSE-sopimusehdot) tuntemus. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää järjestelmällistä työotetta, hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteellisuutta vastuullisessa, mutta itsenäisessä tehtävässä. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää sekä suullista että kirjallista esittämistaitoa.

Palkkauksen peruste: Palkkaus määräytyy ELY-keskuksissa

sovellettavan palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtäväkohtainen vaativuustaso sijoittuu tasolle 11 (3682,83 eur/kk), jonka lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka voi olla enintään 45 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Lopullinen palkka määräytyy hakijan osaamisen ja kokemuksen mukaisesti. Palkkauksessa huomioidaan lisäksi ELY-keskusten palkkausjärjestelmää koskevat siirtymäkauden säännökset.

Hakemukset: Sähköisesti www.valtiolle.fi tai toimittamalla hakemus osoitteeseen KEHA kirjaamo, PL 1000, 50101 MIKKELI. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID-numero (ID 32-303-2017). Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja tehtävästä
Timo Karhumäki, yksikön päällikkö Puhelin: 0295 021 289 Sähköposti: timo.karhumaki@ely-keskus.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi