Projektipäällikkö

Rytmi Rakennus Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 26.7.2017 Hae viimeistään 13.8.2017

Viihdytkö osana isoa organisaatiota? Tykkäätkö kun muut tekevät päätökset puolestasi? Kammoatko asiakaskontakteja? Jos vastasit kyllä, tämä ilmoitus ei koske sinua.

Jos taas olet kyllästynyt olemaan yksi ratas junnaavassa koneistossa, hoidat tilanteet mielummin tehokkaasti ja hyvällä meiningillä sekä pärjäät jopa ankean anoppisi kanssa, voi tämä työpaikka olla sinua varten.

Mitä meillä on sinulle?

Pienehkö rakennusliikkeemme hakee projektipäällikköä toteuttamaan itsenäisesti noin 10 000 – 500 000 euron arvoisia korjausrakennusprojekteja pääkaupunkiseudulle. Korjaamme monipuolisesti niin sisällä kuin ulkonakin ja sinulla on monesti 2-5 projektia samaan aikaan joten aika ei pääse tässä hommassa käymään pitkäksi. Asiakkaat odottavat meiltä hyvää teknistä osaamista korjausrakentamisen alalta, mutta tekniset asiat pitää myös kyetä esittämään niin, että äitisikin ymmärtäisi mitä ollaan tekemässä.

Työ on kokonaisvaltaista korjausrakennusprojektien vientiä alusta loppuun. Eli käyt saatujen tarjouspyyntöjen perusteella tekemässä asiakkaan luona alkukartoituksen ja neuvomassa, asiakasta (yrityksiä/taloyhtiöitä/yksityisiä) miten hänen rakennusongelmansa saadaan ratkaistua. Tämän jälkeen laadit tarjouksen helppokäyttöisellä tarjouslaskentaohjelmalla. Jos/kun tarjous menee läpi tehtävänäsi on kilpailuttaa alihankkijat sekä materiaalihankinnat, jonka jälkeen hoidat työmaan työnjohdon. Lopuksi kun olet saanut projektin menestyksekkäästi päätökseen, keräät kehut niin asiakkaalta kuin työkavereiltasi.

Meillä ei ole tarjota hulppeita toimistotiloja, mutta biljardipöydät ja muut välttämättömyydet löytyvät. Saat siis toimistohuoneen Hermannista toimistoltamme, jonka lisäksi voit myös tehdä osan toimistotöistä etätöinäkin. Työajat ovat siis vapaat eli ei tarvitse maata toimistolla selaamassa Iltalehteä ja Facebookkia, vaan hoidat työsi milloin sinulle ja asiakkaille sopii ja lähdet kotiin. Korvauksena vaivannäöstäsi saat kilpailukykyisen kk-palkan ja lounasedun sekä reilun tulokseen sidotun bonuksen.

Tavoitteenamme on nostaa Rytmi Rakennus 5 vuoden kuluessa merkittäväksi korjausrakentajaksi pääkaupunkiseudulla, jos haluat olla mukana mukana kasvamassa rakennusalan ammattilaisena ja luomassa itsellesi merkityksellistä työpaikkaa ota rohkeasti yhteyttä.

Mistä hyvä projektipäällikkö on tehty?

Niin kuin varmaan arvaatkin, muodollisella pätevyydelle ei ole niin väliä. Nämä olisi kuitenkin hyvä olla:

  • Rakennusmestarin- tai insinöörin tutkinto
  • Kokemusta korjausrakentamisalalta
  • Kyky saada asiat tapahtumaan
  • Hyvä tyyppi
  • Työn liikkuvuuden takia mieluiten oma auto

Jos tämä kuulosti työpaikaltasi lähetä hakemus osoitteeseen theo.raukomaa@rytmirakennus.fi viimeistään 13.8.2017 mennessä tai jos kaipaat lisätietoja niin soita numeroon 050 565 8836. Lisää tietoa meistä nettisivuiltamme www.rytmirakennus.fi Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi