Projektipäällikkö

Lohjan kaupunki
Sijainti Lohja
Päivämäärät Julkaistu 11.8.2017 Hae viimeistään 28.8.2017

Lohjan kaupunki hakee vuoden 2021 Asuntomessujen projektipäällikköä.

Lohjan Hiidensalmessa, Etelä-Suomen suurimman järven, Lohjanjärven upeissa rantamaisemissa järjestetään valtakunnalliset Asuntomessut vuonna 2021. Projektipäällikkönä vastaat tapahtuman Lohjan kaupungille kuuluvasta osuudesta, kokoat projektiorganisaation ja johdat projektia tavoitteeseen. Projektiorganisaation ydin tulee koostumaan 4-5 henkilöstä. Projektiorganisaation apuna ovat kaupungin ja Osuuskunta Suomen Asuntomessujen organisaatiot.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto sekä käytännön kokemus projektien johtamisesta. Arvostamme kokemustasi rakentamisesta, kaavoituksesta ja kunnallishallinnosta sekä verkostomaisesta toimintatavasta ja kumppanuuksien hankinnasta. Toivomme Sinulta kehittävää ja itsenäistä otetta työhön, sekä sujuvaa esiintymiskykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme Sinulle näköalapaikan monipuolisesti kehittyvän, elinvoimaisen Lohjan kaupungin rakentamiseen sekä vastuun ainutkertaisesta ja haastavasta, ensimmäistä kertaa uudella tavalla toteutettavasta asuntomessu- projektista Hiidensalmessa, “hyvinvoivien ihmisten tulevaisuuden kaupunginosassa”.

Työsuhde on määräaikainen. Tavoitteenamme on löytää aikaansaava tekijä aloittamaan työnsä mahdollisimman pian, ja työsuhde päättyy asuntomessuprojektin päättyessä 31.10.2021.

Työsuhteen ehdot määräytyvät kunta-alan työehtosopimuksen mukaisesti. Työ sisältää myös viikonloppu- ja iltatöitä. Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakuaika 14.8.–28.8.2017

Paikka haettavissa ja hakuohjeet osoitteesta:  www.kuntarekry.fi

Lisätietoja: Elinvoimajohtaja Pekka Puistosalo, p. 044-374 3440, pekka.puistosalo@lohja.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi