Projektipäällikkö

Newsec
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 14.9.2017 Hae viimeistään 1.10.2017

Tule rakennuttamisen projektipäälliköksi

yhteen Suomen parhaista työpaikoista. Haemme osaajaa 6 hengen huipputiimiin ja voit olla jo rautainen rakennuttamisen ammattilainen tai uran alkutaipaleella oleva innokas oppija. Tehtävä on kokopäiväinen ja työajoista sovitaan joustavasti. Työpaikkasi on Helsingin keskustan toimipisteessämme ja raportoit tehtävistäsi kiinteistökehitysjohtajalle.

Newsecissä toimit tiiviissä yhteistyössä kiinteistöalan eri osaajien kanssa. Meillä uusille työntekijöille tarjotaan mielenkiintoisia projekteja ja vastuuta heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Projektipäällikön tehtävässä pääset kasvattamaan omaa kiinteistö- ja rakennuttamisosaamistasi monipuolisten tehtävien parissa.

Rakennuttamisen projektipäällikön tehtävässä toimit arvojemme mukaan:

Passion for colleagues and clients
Rakennuttamisessa toimit asiakkaidemme edustajana ja asiakkaidemme tavoitteet ohjaavat työskentelyäsi. Projektien hoidossa osoitat hyviä yhteistyötaitoja sekä Newsecin sisällä että muiden sidosryhmien kanssa.

Excellence
Vastuullasi on merkittäviä hankkeita ja huolehdit itsenäisesti projektien kustannuksista, aikatauluista sekä teknisestä laadusta. Hahmotat olennaisimman suuristakin kokonaisuuksista ja pystyt toimimaan haasteellisissakin toimintaympäristöissä.

Innovation
Osaat luoda myös uusia toimintamalleja ja seuraat aktiivisesti alan trendejä – esimerkiksi vastuullisen rakentamisen osalta.

Integrity
Luottamus luo perustan pitkäaikaisille asiakassuhteille. Luottamuksellisen tiedon käsittelyssä olet äärimmäisen tarkka.

Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Mäkelä puh: 044 906 1410, tavoitettavissa puhelimitse maanantaina 18.9.2017 klo 10:00 – 12:00 sekä torstaina 28.9.2017 klo 8:00 – 10:00.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 1.10.2017 mennessä otsikolla ”Rakennuttamisen projektipäällikkö” osoitteeseen rekry@newsec.fi. Toimithan nopeasti, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – tarjoaa kattavan palveluvalikoiman kiinteistöarvioinnin, kiinteistöjohtamisen ja kaupankäynnin aloilta niin kiinteistöjen omistajille, sijoittajille kuin käyttäjillekin. Yhtiö on perustettu vuonna 1994 ja on yksityisten partnereiden omistama. Konsernilla on 41 toimistoa seitsemässä maassa Pohjois-Euroopassa ja 1400 työntekijää, joista noin 300 Suomessa.

Joka vuosi Newsec toteuttaa menestyksekkäästi tuhansia toimeksiantoja ja hallinnoi yli 2000 kiinteistöä. Eri toimintojen laajuus ja kattavuus antaa Newsecille perusteellisen tiedon kiinteistömarkkinoista Pohjois-Euroopassa.  Newsec tekee yhteistyötä BNP Paribas Real Estaten kanssa, joka on yksi johtavista kiinteistöneuvonantajista Euroopassa. Newsec on yksi Suomen parhaista työpaikoista vuonna 2017 Great Place to Work Instituutin® tutkimuksen mukaan. Lue meistä lisää osoitteessa www.newsec.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi