Avoimet työpaikat NCC Jyväskylä Julkaistu Haku päättyy

Projektipäällikkö

Onko sinulla osaamista ja silmää löytää rakennushankkeiksi jalostettavia helmiä asiakkaillemme? Koetko asiakkaan, suunnittelijoiden, viranomaistahojen ja useiden yhteistyökumppaneiden kanssa toimimisen innostavaksi ja luontevaksi? Saatat olla etsimämme projektipäällikkö!

Haemme uudesta projektipäälliköstä vahvaa tukea Jyväskylän alueen hankekehitykseen ja suunnittelunohjaustehtäviin. Olet kiinnostunut asiakkaiden ideoista ja tarpeista. Osaat kuunnella ja ideoida asiakkaan ajatusten pohjalta tarpeisiin soveltuvan rakennuskokonaisuuden. Kuljetat asiakasta sujuvasti läpi suunnitteluprosessin ja tuotantovaiheen aina tavoitteet täyttävään, valmiiseen rakennukseen asti. Kykenet toimimaan tulkkina asiakkaan ja teknisten asiantuntijoiden välillä.

Projektipäällikkönä vastaat hankekehityskohteistasi sekä niiden suunnittelunohjauksesta. Suunnittelunohjaus siirtyy kustannustehokkaaksi projektiksi yhteistyössä laskenta-, hankinta- ja tuotantotiimien avulla, jolloin se edelleen vastaa asiakkaiden tarpeita, on laadukkaasti suunniteltu ja huomioi tehokkaat tuotantotavat.

Rakennusalan ammattilainen

Haemme tehtävään ammattilaista, jolla on rakennusalan tutkinto. Arvostamme kokemusta hankekehityksestä sekä suunnittelu- ja kustannusohjauksesta. On hyvä, jos sinulla on kokemusta myös erilaisten ja monipuolisten kohteiden parissa työskentelystä. Omaat taitoa ja tahtoa kuunnella asiakasta sekä tuotantoa. Luonteeltasi olet positiivinen, oma-aloitteinen ja päätöksentekokykyinen. Kykenet itsenäisesti edistämään useita samanaikaisia hankkeita yhdessä NCC:n tiimien kanssa.

Tule meille!

NCC on hyvä työpaikka. Saat työllesi tukea ja kannustusta paikallisesti sekä useiden NCC-verkostojen kautta. Arvostamme avointa asennettasi ja ammattitaitoasi. Voimme tarjota ison talon edut ja laadukkaat työolosuhteet. Tässä työssä ei kyllästyminen uhkaa! Työ on taatusti monipuolista ja antaa paljon. NCC:llä pidetään hyvää huolta henkilöstöstä – niin turvallisuudesta, terveydestä kuin työssä jaksamisesta. Tule hyvällä mielellä töihin!

Lisätietoja antavat NCC:n Aluejohtaja Tommi Tiihonen p, 050 405 9083 tai rekrytoinnissa avustavan Competestin Mervi Puupponen p. 050 3268000.

Hae heti tai viimeistään 15.10.2017 tästä:

NCC

NCC on Suomen suurimpia rakennus- ja kiinteistökehitysyrityksiä sekä Pohjoismaiden suurin kiviainestuottaja ja asfalttiurakoitsija. NCC:llä on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista asfalttipäällystystöistä aina lentokentistä ja teollisuusalueista ahtaisiin sisäpihoihin kulmineen ja nurkkineen. Panostamme tuotekehitykseen ja olemme tuoneet markkinoille lukuisia erikoispäällysteitä.

Rakennuslehden pääuutisia