Projektipäällikkö

Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 9.10.2017 Hae viimeistään 23.10.2017

TULE RAKENTAMAAN TYYLIKKÄITÄ KOTEJA

Arkta konserni on 29 vuoden aikana kasvanut yhdeksi Tampereen alueen huomattavimmista rakentajista. Arkta tunnetaan tyylikkäistä asunnoista, asiantuntevasta kiinteistökehittämisestä, täsmällisistä urakointipalveluista sekä korjausrakentamisen erikoisosaamisesta. Asiakkaitamme ovat kuluttajat, sijoittajat sekä yhteiskunnalliset rakennuttajat. Liikevaihtomme vuonna 2017 on n. 40 miljoonaa euroa. Rakenteilla on yli 400 viihtyisää ja toimivaa Arkta-kotia.

Haemme tiimiimme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Johdat  asuinrakennushankkeiden rakennuttamista. Suunnittelunohjaus, hankesuunnittelu ja projektien koordinointi on sinulle tuttua. Toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin, hankinnan, tuotannon ja asiakkaidemme kanssa. Sinulla on rakennusalan tekninen koulutus sekä useamman vuoden työkokemus mielellään vastaavista tehtävistä. Vahvuuksiasi ovat itsenäinen, suunnitelmallinen ja tuloshakuinen työskentelyote, myös erinomaiset yhteistyö- ja neuvottelutaidot ovat sinulle luontaisia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia projekteja sekä innovatiivisten tiimipelaajien tuen viihtyisässä työympäristössä.

Lähetä hakemuksesi 23.10. mennessä CV:n kera osoitteeseen ismo.penttila@arkta.fi

Lisätiedot toimitusjohtaja Ismo Penttilä p. 0400 800 758/Arkta Rakennuttajat Oy

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi