Projektipäällikkö

Laattapiste Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 7.11.2017 Hae viimeistään 20.11.2017

Vahvistamme suunnittelijapalvelut-tiimiämme ja etsimme nyt uusia asiantuntijoita. Tiimi tuottaa ammattiasiakkaillemme kaikkialle Suomeen palveluita ja työkaluja, jotka auttavat heitä toteuttamaan projektinsa vieläkin taloudellisemmin, laadukkaammin ja nopeammin.

Projektipäällikkö – pintamateriaalit
Tunnetko hyvin suunnittelijakentän, arkkitehtien toimintatavat ja pintamateriaalit? Oletko kunnianhimoinen kehittäjä, jolle verkostoituminen on helppoa? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö!

Tehtävänäsi on tukea asiakaskuntaamme kuuluvia arkkitehtitoimistoja ja rakennuttajia omalla asiantuntemuksellasi sekä löytää tuoteryhmistäsi ratkaisuja, jotka helpottavat heidän työtään. Aktiivisella, määrätietoisella ja tuloshakuisella työlläsi tuotat projektimyynnille hankkeita, joissa näkyy kädenjälkesi.

Tavoitteenasi on kehittää koko tiimin ja projektimyynnin toimintaa sekä asiakkaille tarjottavia asiantuntijapalveluita tiiviissä yhteistyössä tuotepäälliköiden ja esimiehesi kanssa.

Vastuullesi kuuluvat pintamateriaalit: tekstiililaatat, vinyylit ja keraamiset laatat. Teemme sinusta tuoteryhmiesi huippuasiantuntijan, jota asiakkaasi eli pääkaupunkiseudun arkkitehtitoimistot ja rakennuttajat arvostavat.

Odotamme, että sinulla on tehtävään sopiva kaupallinen, sisustussuunnittelijan tai sisustusarkkitehdin koulutus. Vaihtoehtoisesti voit olla hankkinut osaamisesi työkokemuksen kautta. Vaikka sinulla on visuaalista silmää, myös kaupallisuus on mukana kaikessa toiminnassasi. Toivomme, että tunnet asiakaskuntasi lisäksi markkinakentän ja toimialan prosessit. Olet hyvä verkostoituja ja erinomainen asiakaspalvelija, ja kouluttaminenkin on sinulle luontevaa.

Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja kattavan, kokemuksesi pohjalta räätälöitävän perehdytyksen tuotteistamme, konseptistamme ja järjestelmistämme. Pääset mukaan luomaan asiakkaillemme ainutlaatuista palveluprosessia innostavassa ja toisiaan tukevassa työyhteisössä, jossa et jää koskaan yksin. Esimiehesi on projektimyyntiyksikön päällikkö.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit kysyä yrityksemme hyvin tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ma 13.11. ja pe 17.11. klo 9–10. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi ma 20.11. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi