Avoimet työpaikat Kuntec Oy Varsinais-Suomi Julkaistu Haku päättyy

Projektipäällikkö

Haemme nyt projektinjohtapalveluihin osaavaa ja kokenutta

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Toimit projektinjohtotehtävissä koko hankkeen elinkaaren ajan ja päätehtäväsi liittyvät käytännön rakennuttamistehtäviin. Tehtävässäsi vastaat myös projektinjohtourakoinnin työmaiden operatiivisesta johtamisesta. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työkohteemme sijaitsevat pääasiassa Varsinais-Suomessa.

Katso tehtävän tarkempi kuvaus osoitteesta www.kuntec.fi/rekry ja hae viimeistään 29.12.2017. Lisätietoja tehtävästä antaa: Tuotantojohtaja Petri Häkkinen p. 044 907 5935.

Kuntec Oy

Kuntec -konserni on Turun talousalueella toimiva palvelukonserni. Tarjoamme palveluita viher-, kaupunki-, kaukolämpö- ja sähköverkkorakentamiseen, projektinjohtourakointiin, teiden puhtaana- ja kunnossapitoon, sekä työkoneiden ja autokaluston korjaamiseen. Lisäksi palveluihimme kuuluvat kukka- ja puutarhamyymäläpalvelut. Asiakkaitamme ovat yksityiset yritykset ja taloudet, kaupungit ja kunnat sekä taloyhtiöt. Turun kaupungin omistaman konsernin palveluksessa työskentelee noin 220 vakituista työntekijää. Lisäksi konsernimme työllistää laajaa alihankkijaverkostoa. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 noin 39 miljoonaa euroa.

www.kuntec.fi

Kuntec Oy - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia