Projektipäällikkö

Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 15.12.2017 Hae viimeistään 28.12.2017

ETSIMME TURKUUN TALONRAKENTAMISEEN NIMETTYYN KVR-HANKKEESEEN

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vahvistamme Turun Kupittaan AMK-Kampus hankkeen organisaatiota ja etsimme kokenutta projektipäällikköä johtamaan hankkeen suunnittelun läpivientiä yhdessä ammattitaitoisen projektiorganisaation kanssa. Uuden kampusrakennuksen pinta-ala on lähes 30 000 m2 ja se on yksi merkittävimmistä uudisrakennushankkeista Turussa.

Projektipäällikkönä hallitset suunnittelunohjauksen ja -johtamisen ja sinulla on kokemusta ja näyttöjä vaativista projektinjohdon tehtävistä. Projektipäällikön tehtävä on ohjata suunnittelua kustannustehokkaasti pitäen kiinni sovitusta sisällöstä ja aikataulusta. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot joustavaan työskentelyyn hankkeen sidosryhmien kanssa.

Koulutukseltasi olet rakennusalan insinööri tai diplomi-insinööri ja sinulla on usean vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Etuna pidämme Turun markkina-alueen, viranomaistahojen sekä rakennus- ja suunnittelualan toimijoiden tuntemusta. Meiltä saat ison rakentajan edut sekä tueksesi ammattitaitoisen tiimin.

Lisätietoja antaa rakennuspäällikkö Rami Rinne 050 561 4203 ja
hankekehityspäällikkö Juha Kohonen 046 922 9091.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 28.12.2017 mennessä www.lemminkainen.fi/tyopaikat.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi