Projektipäällikkö

Sijainti Kuopio
Päivämäärät Julkaistu 5.4.2018 Hae viimeistään 25.4.2018

Swecon korjausrakentamisen asiantuntijoiden osaaminen kattaa kaikki kiinteistöjen korjaamiseen liittyvät osa-alueet. Vahvuuksiamme ovat taloyhtiöprojektit, sisäilmakonsultointi, korjausrakennesuunnittelu sekä Virtual Services -tietomallipalvelut.

Haemme Kuopioon PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäviisi kuuluu projektipäällikkönä toimiminen kiinteistöjen kosteusteknisissä kuntotutkimuksissa sekä kohteiden korjaussuunnittelussa. Lisäksi osana tehtävänkuvaasi ovat myös muut rakennustekniset selvitykset ja rakennushankkeiden kosteuskoordinaattorina toimiminen.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa ja pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla; vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

 

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

 

Avaimia tehtävässä menestymiseen

  • Tehtävään soveltuva tekninen koulutus
  • Rakennusterveysasiantuntijan (RTA) tai Sisäilma-asiantuntijan pätevyys (SISA)
  • Kosteusvaurion kuntotutkijan ja/tai korjaussuunnittelijan pätevyys (FISE)
  • Kokemus rakennushankkeissa/rakennustyömailla työskentelystä
  • Valmiudet toimia rakennushankeen kosteuskoordinaattorina sekä laadunvarmistuskoordinaattorina

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja antaa Seppo Höyhtyä, p. 050 342 0869, seppo.hoyhtya(a)sweco.fi

Lähetä hakemuksesi 25.4.2018 mennessä osoitteessa www.sweco.fi/tyopaikat. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 14 500 swecolaisesta 2 000 työskentelee Suomessa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi