Kokeile kuukausi maksutta

Projektipäällikkö, Energia- ja talotekniikkaprojektit

Newsec
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 16.5.2022 Hae viimeistään 6.6.2022

Kiinnostaako sinua kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen? Miltä kuulostaisi työskennellä maamme parhaassa kiinteistöjohtamisen yrityksessä ja näköalapaikalla kiinteistöliiketoiminnan välittömässä läheisyydessä? Meillä työskennellään ja toimitaan arvojemme mukaisesti Passion for Colleagues and Clients -hengessä. Haemme edelleen kasvavaan rakennuttamisyksikkömme talotekniikka- ja energiapalvelut tiimiin lisävahvistusta!

Talotekniikka- ja energiapalvelut tiimin projektipäällikkönä vastaat asiakkaidemme kiinteistöjen korjausprojektien johtamisesta. Vastaat sekä energia- että peruskorjausprojektien valmistelusta ja rakennuttamisesta. Toimenkuvaasi kuuluu kiinteistöjen energiaprojekteja edeltävien kiinteistökohtaisten hankesuunnitelmien laatiminen. Energiaprojektien lisäksi sinulla tulee olemaan myös muita taloteknisiä rakennuttamisprojekteja kuten esimerkiksi ilmanvaihdon saneerauksia tai rakennusautomaation uusimisia. Projekteja sinulla on käynnissä samanaikaisesti useita.

Pääset työskentelemään kaikkien rakentamisen vaiheiden parissa aina hanke- ja projektisuunnittelusta suunnittelunohjaukseen ja kilpailutukseen sekä urakkasopimuksien laadinnasta työmaiden valvontaan, vastaanottomenettelyä ja takuuaikaa unohtamatta.

Tämä työ ei ainakaan tulee olemaan tylsää, sillä kahta samanlaista päivää ei tule! Sinulla on kohdekäyntejä, kokousten valmistelua ja niihin osallistumista sekä paperihommia konttorilla (tai sitten kotonasi). Pystytkin itse vaikuttamaan paljon siihen, millaisiksi työpäiväsi ja -viikkosi suunnittelet.

Roolissasi toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkuuden asiakas- ja kiinteistöpäällikön sekä vuokraajien kanssa. Raportoit ja viestit heille ja asiakkaalle proaktiivisesti projektien etenemisestä. Varmistat, että projektit sujuvat budjetin ja aikataulun mukaisesti laatua unohtamatta. Tehtävä on erinomainen kehittämään talotekniikan osaamistasi projektipäälliköidemme sekä energia-asiantuntijoidemme opastamana.

Kotikonttorisi on Helsingin toimipisteessämme mutta me työskentelemme joustavasti myös etänä. Projektisi tulevat keskittymään pääosin pääkaupunkiseudun ympäristöön mutta niitä saattaa toki olla muuallakin.

Starttisi Newsecillä

Sinut tullaan perehdyttämään tehtäviisi, asiakkuuksiin, järjestelmiimme sekä Newsecin arvioihin jo heti ensimmäisten työpäiviesi aikana. Tuletkin nopeasti huomaamaan työskenteleväsi aidosti arvojohdetussa yrityksessä. Arvomme Passion for Colleagues and ClientsExcellence, Innovation ja Integrity näkyvät kulttuurissamme, johtamisessa sekä liiketoiminnassamme. Tulemme varaamaan riittävästi aikaa varmistaaksemme, että saat hyvän startin uutena Newseciläisenä.

Tämän sinulle lupaamme

 Meillä oikeasti viihdytään. Me välitämme työntekijöidemme hyvinvoinnista sekä arjen sujuvuudesta. Tästä kertoo esimerkiksi tuore vuoden 2022 Great Place To Work:n 2. sija suurten organisaatioiden joukossa.

• Saat ympärillesi monipuolisen osaajien joukon ja kiinteistöalan rautaisimmat ammattilaiset. Pääset osaksi rakennuttamisen yksikköämme, joka muodostuu 22 ammattilaisesta, joilla on taustaa ja osaamista rakentamisen eri osa-alueilta. Vaikka työsi on itsenäistä, tukea on aina saatavilla ja sitä mieluusti myös annetaan.

• Pohjoismaiden ja Suomen suurimpana toimijana meillä on mahdollisuus tarjota sinulle myös vaihtoehtoisia urapolkuja kiinteistöalalla.

• Olemme tinkimättömiä tekemämme työn laadun suhteen, mutta meillä ei tarvitse jännittää tai puristaa mailasta. Tehdään tosissaan, mutta ei liian vakavasti.

• Haluamme kehittyä ja haluamme sinun kehittyvän ja olemme tekemisessämme pitkäjänteisiä emmekä hae pikavoittoja. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kouluttamiseen.

Näitä tarvitset, jotta pärjäät roolissasi

Energia- ja talotekniikkaprojektien parissa työskentely edellyttää sinulta ymmärrystä ja aiempaa kokemusta rakentamisesta ja talotekniikasta. Olet aiemmin työskennellyt rakennuttamisen parissa tai vastaavissa konsulttitehtävissä, voit olla toiminut myös suunnittelijana tai vaikka urakoitsijan leivissä työmaatehtävissä. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, joka voi olla esimerkiksi taloteknisen alan insinööri tai diplomi-insinööri (LVIA, Sähkö, Energia).

Menestymistäsi tehtävässä määrittää halu ja kyky kantaa vastuuta. Kykenet ratkomaan ongelmia, tekemään päätöksiä ja haluat saattaa asiat loppuun. Olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva työssäsi ja haluat oppia uutta. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, osaat viestiä ja kommunikoida sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin porukkaamme sopivaa kaveria!

Miltäs tämä kuulostaa? Laita ihmeessä hakemusta sisään ja kerro hieman itsestäsi!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Timo Lappeteläinen juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Timon tavoitat numerosta 050 388 3887 20.5.2022 klo 12:00 – 14:00 ja 23.5.2022 klo 9:00 – 11:00. Voit myös laittaa sähköpostia timo.lappetelainen@newsec.fi.

Tehtävään voit hakea täältä > löytyvän hakulomakkeen kautta. Huomioithan ystävällisesti, että hakuaika päättyy 6.6.2022. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi