Avoimet työpaikat Geobotnia Oy Oulu Julkaistu Haku päättyy

Projektipäällikkö, Geoteknistä / Infrarakenteiden suunnittelija, Maastotyöntekijöitä

Geobotnia Oy on itsenäinen, vuonna 1975 perustettu oululainen konsulttiyritys, jonka toimialueena on koko Suomi. Päätoimialamme ovat geotekniset tutkimukset ja suunnittelu sekä maaperäalan ympäristötutkimukset ja -suunnittelu. Toimialaamme kuuluu myös maalaboratoriotoiminta sekä erilaiset geotekniset valvontatehtävät. 

Haemme tiimiimme Ouluun vakituiseen työsuhteeseen:

Projektipäällikköä
Arvostamme vähintään 5 vuoden työkokemusta suunnittelijana, soveltuvaa tutkintoa (DI tai RI), englannin kielen taitoa, AutoCAD-osaamista (AutoCAD Civil katsotaan eduksi) sekä geoteknisten laskentaohjelmien hallintaa.

Geoteknistä / Infrarakenteiden suunnittelijaa
Työt liittyvät talon-, infra- sekä teollisuusrakentamiseen.  Katsomme geoteknisten mitoitusmenetelmien ja -ohjelmien sekä AutoCAD-pohjaisten suunnittelujärjestelmien tuntemuksen eduksi.  Lisäksi arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta kaivospatojen suunnittelusta. Tarjoamme haasteellisia tehtäviä, joiden vaatimustaso kasvaa kykyjesi mukaan.

Maastotyöntekijöitä
Tehtäviin kuuluvat maa- ja kallioperätutkimukset ja mittaukset.

Lisätietoja tehtävistä antavat DI Olli Nuutilainen puh. 0400 684 297 ja DI Janne Herva puh. 040 533 1212. Jätä vapaamuotoinen hakemuk­sesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 30.6.2017 mennessä osoitteeseen rekry@geobotnia.fi.

 Lisätietoja yrityksestä: www.geobotnia.fi

Rakennuslehden pääuutisia