Projektipäällikkö / insinööri

Päivämäärät Julkaistu 15.2.2019 Hae viimeistään 3.3.2019

KONTIO RAKENTAA
PAREMPAA TULEVAISUUTTA

Kontio on maailman suurin ja johtava hirsirakennusten valmistaja. Kontio on vahvasti mukana suomalaisen puutuoteteollisuuden kasvussa ja kehityksessä sekä yksityis- että julkisrakentamisen saralla. Yhdistämällä osaavan työvoiman, uusimman teknologian sekä puumateriaalin parhaat ominaisuudet, Kontio on luonut jo useita menestyneitä merkkituotteita.

HAEMME PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ / INSINÖÖRIÄ
PROJEKTIRAKENTAMISHANKKEIDEN PARIIN

Kontio on ammattilaisen valinta yksityisen ja julkisen puolen ammattirakentamiskohteisiin. Projektirakentamisen tiimimme vastaa haasteisiin pienistä päiväkodeista isoihin monitoimikampuksiin, ja tarjoamme puu- ja projektiosaamisemme asiakkaidemme käyttöön. Toimimme hankkeissa hirsitoimittajana tiiviissä yhteistyössä kohteen päätoteuttajan kanssa.

Projektipäällikkönä vastaat Kontion projektirakentamishankkeista suunnitteluvaiheesta projektin loppuun saakka. Johdat hankkeita tehden yhteistyötä suunnittelijoiden, työmaaorganisaatioiden ja Kontion ammattilaisten kanssa. Osallistut ja johdat tarjouslaskentaa ja neuvotteluita, ja urakan aikana huolehdit yhteydenpidosta työmaaorganisaatioon, hallinnoiden koko Kontion projektirakentamisen prosessia sinulle nimetyissä hankkeissa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 3.3.2019 mennessä.
Lisätietoja: www.kontio.fi/avoimettyopaikat

KONTIO.FI | #KONTIO

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi