Projektipäällikkö, Isännöintipäällikkö

Lakea Oy
Sijainti Kokkola, Vaasa
Päivämäärät Julkaistu 26.1.2018 Hae viimeistään 4.2.2018

Lakea Oy on valtakunnallisesti toimiva luotettava ja turvallinen asumisen ammattilainen. Liiketoimintaamme kuuluvat rakennuttaminen, isännöinti ja asuntopalvelut. Haluamme olla toimialamme kiinnostavin toimija. Omistajiamme ovat 15 pohjalaista kuntaa. Päätoimipaikkamme sijaitsee Seinäjoella. Lisäksi meillä on toimistot Vaasassa, Kokkolassa, Jyväskylässä ja Vantaalla. Työnantajana voimme tarjota mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä menestyvässä, eteenpäin pyrkivässä ja kasvavassa yrityksessä sekä vahvan ja osaavan organisaation tuen.

Tutustu tarkemmin osoitteessa lakea.fi

 

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme ammattilaisia eri paikkakunnille

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
rakennuttamistehtäviin Kokkolaan.

Vastuullasi on rakennuttamishankkeiden johtaminen hankesuunnittelusta käyttöönottovaiheeseen ja takuuajan tehtäviin saakka. Viet hankkeita päättäväisesti eteenpäin ja neuvottelet aktiivisesti myös uusista projekteista. Olet itsenäinen, jämäkkä sekä yhteistyö- ja neuvottelutaitoinen rakennuttamisen ammattilainen, jolla on soveltuva koulutus ja kokemusta rakennuttamistehtävistä.

ISÄNNÖINTIPÄÄLLIKKÖ Vaasaan.

Päätehtävänäsi on omien isännöintikohteiden hoitaminen laadukkaasti sekä isännöintitoimintamme johtaminen ja kehittäminen Vaasassa. Toimit isännöintitiimin esimiehenä ja teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, oman organisaation ja yhteistyökumppanien kanssa. Vahvan isännöintikokemuksen lisäksi sinulla on hyvä palveluasenne, esimieskokemusta, tehtävän vaatima teknis-taloudellinen osaaminen sekä halua ja näkemystä kehittää toimintaa.

Hakuprosessia hoitaa Lakeusrekry Oy.
Tiedustelut arkisin klo 8-17 rekrytointiasiantuntija Tuomo Ojala, p. 045 878 5550.

Tutustu tarkempiin tehtäväkuvauksiin ja hae tehtäviä su 4.2.2018 mennessä osoitteessa www.lakeusrekry.fi

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi