Avoimet työpaikat Lemminkäinen Julkaistu Haku päättyy

Projektipäällikkö ja projekti-insinööri

Etsimme tampereelle talonrakentamiseen

Projektipäällikköä

Tehtäviisi kuuluu johtaa rakennuskohteidesi rakennuttamista. Toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin ja tuotannon kanssa yhteisten tavoitteidemme toteutumisen varmistamiseksi. Ohjaat suunnittelua ja vastaat toimintajärjestelmämme noudattamisesta.

Edellytämme sinulta soveltuvaa ammattikorkeakoulu- tai yliopistotasoista rakennusalan koulutusta, sekä viiden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Odotamme sinulta Pirkanmaan markkina-alueen sekä viranomaisten, suunnittelijoiden, rakennuttajien ym. sidosryhmien tuntemusta. Sinulla on riittävästi työkokemusta esimiestehtävistä rakennusliikkeessä, suunnittelunohjauksesta ja rakennuttamisesta sekä johtamis-/toimintajärjestelmistä. Olet tottunut toimimaan osana suurta organisaatiota. Toivomme sinulta näyttöjä vaativien hankkeiden johtamisesta ja tuloshakuista työskentelyotetta. Sinulla on hyvä paineensietokyky, erittäin hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja omaat tiettyä joustavuutta työtehtävissäsi. Lemminkäinen on vaativan infrarakentamisen ja talonrakentamisen osaaja Pohjois-Euroopassa ja yksi markkina-alueensa suurimmista päällystäjistä. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja 4 700 ammattilaisemme kanssa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa. Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja ja urakehitysmahdollisuuksia rakennusalan huippuammattilaisille ja sellaisiksi haluaville.

Projekti-insinööriä

Tehtäviisi kuuluvat suunnittelunohjaus, hankesuunnittelu sekä projektin kokonaiskoordinointi. Vastaat projektien suunnittelun, hankinnan sekä tuotannon yhteensovittamisesta. Koordinoit aluerakentamiskohteita rakennuttamisen näkökulmasta. Toimit tiiviissä yhteistyössä koko hankkeen ajan suunnittelijoiden, asuntomyynnin, hankinnan ja työmaan kanssa, jotta hankkeelle asetetut tavoitteet täyttyvät.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, sekä useamman vuoden kokemusta rakennusalalta. Itsenäinen, aikataulullinen, tuloksellinen, laadullinen ja määrätietoinen työskentely ovat vahvuuksiasi.
Arvostamme lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä sekä nykyaikaisten tietoteknisten laitteiden ja -järjestelmien hallintaa.

Lisätietoja tehtävistä antaa rakennuttajapäällikkö Mika Rauhala, p. 050 446 0353 Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 08.10.2017 mennessä www.lemminkainen.fi/tyopaikat.

Rakennuslehden pääuutisia