Projektipäällikkö Lahteen

Päivämäärät Julkaistu 3.6.2019 Hae viimeistään 16.6.2019

Haemme Lahteen rakennuttamisen projektipäällikköä vahvistamaan organisaatiotamme. Voit olla erikoistunut joko palvelurakennus-, toimitila- tai asuntohankkeisiin. Johdat ja valvot korjaus- ja uudisrakentamishankkeita. Toimit hankkeissa johtavana konsulttina ja vastaat hankkeiden laadullisesta, ajallisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä.

Edellytämme sinulla olevan:

  • joko rakennusalan tai taloteknisen alan insinöörin tai teknikon tutkinto
  • vähintään 5 vuoden kokemus rakentamisen tehtävistä
  • hyvät kommunikointitaidot
  • hyvät tietotekniset taidot
  • ­­­sujuva suomen kielen taito

Tarjoamme hyvän työympäristön, mukavat työtoverit ja rakentamisen näköalapaikan. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten projektien parissa ja tuottamaan kiinteistöjä, joissa ihmiset viihtyvät. Saat käyttöösi alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat. Lahden toimitilamme sijaitsevat rautatieaseman tuntumassa Asko -talossa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 16.6.2019 osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen puh. 044 7799202.

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy on rakennuttamisen, hankkeen johdon ja työmaavalvonnan asiantuntijayritys. Tuotamme hankkeisiin projektinjohtoa, hankekehitystä, valvontaa ja rakennuttamisen osakokonaisuuksien koordinointia, joita ovat mm. turvallisuuskoordinaattori, kosteudenhallintakoordinointi ja puhtaudenhallintakoordinointi.  Palveluksessamme työskentelee n.80 rakennuttamisen ammattilaista.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi