Projekti- tai myyntipäällikköä

Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 24.3.2017 Hae viimeistään 4.4.2017

Läänin Kuljetus Oy on vuonna 1962 perustettu KTK-yritys. Tänä päivänä Läänin Kuljetus konserni on valtakunnallinen Logistiikan sekä Infra-alan moniosaaja. Infran toimialaan kuuluvat kuljetukset, maa- ja kiviainesjalostus ja myynti sekä maarakennusurakointi.  Logistiikan myyntibrändimme TTF, Tavarataksi Finland on laajalti tunnettu monipuolisten kuljetusten tehokas ammattilaisyksikkö.

Aluetoimistomme sijaitsevat seitsemällä eri paikkakunnalla ja pääkonttorimme sijaitsee Turussa. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli n.42 milj. euroa ja henkilökuntaa palveluksessamme on n. 80 henkilöä.

Haemme Turun toimistoon vakituiseen työsuhteeseen

Infra-alan projekti- tai myyntipäällikköä

Projektipäällikkö vastaa Turun alueen maa-rakennusalan tarjoustoiminnasta vastuualueensa tavoitteiden mukaisesti. Tehtävään sisältyy maarakennuksen, maa- ja kiviainesten ja maa-aineskuljetusten tarjouslaskentaa sekä myyntiä ja markkinointia.  Toimenkuvaan kuuluu yhteistyötä sidosryhmien kanssa ja asiakkuuksien laadukasta hoitamista palvelulupausten mukaisesti.

Odotamme sinulta maarakennusalan osaamista, kokemusta tarjoustoiminnasta, sekä esimiestyöstä. Sinulla tulee olla joustavuutta, kykyä tehdä päätöksiä ja omaat hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Edellytämme tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta.

Tarjoamme haasteellisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät henkilöstöedut.

Hakemukset jyrki.makkonen@laaninkuljetus.fi , 4.4.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Toimialajohtaja Jyrki Makkonen 040 570 0375 tai toimitusjohtaja Petri Siivo 0400 559 039.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi