Projektipäällikkö ja TaTe-projektipäällikkö

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy
Sijainti Helsinki, ja Tampere
Päivämäärät Julkaistu 12.9.2017 Hae viimeistään 30.9.2017

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy on rakennuttamisen, hankkeen johdon ja valvonnan rakennuttajatoimisto. Palveluksessamme työskentelee n.60 rakennuttamisen ammattilaista. Henkilöstömme koostuu ammattilaisista, joiden työ tunnustetaan ja jotka nauttivat työstään rakentamisen näköalapaikalla. Työtehtävät ja hankkeet ovat vaihtelevia ja meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme menestyy tehtävissään. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Lahdessa.

Haemme Helsinkiin ja Tampereelle Projektipäällikköä

Haemme sekä Helsinkiin että Tampereelle projektipäälliköitä rakennuttamisen tehtäviin. Voit olla erikoistunut esimerkiksi toimitila-, taloyhtiö-, uudiskerrostalo- tai julkishankkeisiin. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten projektien parissa ja tuottamaan kiinteistöjä, joissa ihmiset viihtyvät. Johdat hankkeita tiimisi kanssa, johon kuuluu tyypillisesti projekti-insinööri, rakennustyönvalvoja, LVIA työnvalvoja ja sähkötyönvalvoja. Toimit hankkeissa tilaajan edunvalvojana ja vastaat hankkeiden laadullisesta, ajallisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä.

Tutkintosi on joko rakennusalalta tai talotekniseltä alalta. Edellytämme  ammattimaista, sitoutuvaa ja hyvää otetta työ­tehtävien hallinnassa. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja rationaalinen ajattelutapa. Pystyt itsenäiseen ja vastuulliseen työhön ja sinulla on hyvät johtamis- ja organisointitaidot. Työn menestyksellisessä hoitamisessa auttaa aiempi kokemus rakennusalan tai kiinteistökehityksen tehtävistä. Suomen kielen taito on välttämätön. Sinun tulee hallita MS ohjelmistot ja sinulla on hyvät tietotekniset yleistaidot.

 

Haemme Helsinkiin ja Tampereelle TaTe-Projektipäällikköä

Haemme Helsinkiin ja Tampereelle kokenutta teknikkoa tai insinööriä toimimaan hankkeissamme talotekniikan projektipäällikkönä ja valvojana. Työskentelet osana hanketiimiä, johon kuuluu osaavia kollegoita kukin omalta osaamisalueeltaan. TaTe -projektipäällikkönä johdat ja ohjaat taloteknistä suunnittelua, sekä valvot ja dokumentoit sopimuksenmukaista työn toteutusta. Tuet hanketiimejämme taloteknisissä asiantuntijakysymyksissä ja toimit nuorempien konsulttiemme tukena.

Yrityksemme toteuttaa rakennushankkeita tilaajan lukuun ja vastaa hankkeen laadullisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia korjaus- ja uudisrakentamisen kohteita.

Edellytämme sitoutunutta ja itsenäistä otetta työtehtäviin. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot sekä kyky käyttää tietotekniikkaa hyväksi työssäsi. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä. Suomen kielen taito ja ajokortti ovat välttämättömiä.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit ja rakentamisen näköalapaikan. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Käpylässä, Tampereen keskustassa ja Lahden Asko-talossa.

Lisätietoja: Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen puh 044 7799202. Hakemukset palkkatoivomuksineen heti tai viimeistään 30.9.2017 osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi