Projektipäällikkö rakennuksen tutkimusten johtamiseen

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 4.4.2018 Hae viimeistään 25.4.2018

Swecon korjausrakentamisen asiantuntijoiden osaaminen kattaa kaikki kiinteistöjen korjaamiseen liittyvät osa-alueet. Vahvuuksiamme ovat taloyhtiöprojektit, sisäilmakonsultointi, korjausrakennesuunnittelu sekä Virtual Services -tietomallipalvelut.

Haemme kasvavaan joukkoomme Helsinkiin
PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ RAKENNUKSEN TUTKIMUSTEN JOHTAMISEEN

Tehtäviisi kuuluu rakennusten erilaisten kuntotutkimus- ja korjaustarveselvityshankkeiden suunnittelu, tutkimusten tekeminen, tutkijoiden ohjaaminen ja raportointi sekä erilaiset hankkeisiin liittyvät asiantuntija- ja asiakasyhteistyöhön liittyvät tehtävät.

Projektipäällikkönä sinulla on tärkeä rooli auttaa löytämään ratkaisut asiakkaan kiinteistöissä ilmeneviin ongelmatilanteisiin. Työsi on itsenäistä ja vastuullista, mutta et ole yksin – työssäsi sinulla on aina esimiehen ja eri alojen parhaiden asiantuntijoiden tuki.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimet tehtävässä menestymiseen

  • Sopiva koulutustausta on rakennustekniikasta valmistunut rkm., Ins. Amk tai DI.
  • Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus rakenteiden tutkimustehtävistä, rakennesuunnittelutehtävästä tai rakennustuotantoon liittyvistä tehtävistä sekä opinnot rakennusfysiikasta
  • Halu selvittää asiat perinpohjaisesti ja innokas asenne

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, hahmotat kokonaisuuksia ja haet ratkaisuja eteen tuleviin tilanteisiin positiivisella asenteella.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Ilkka Jerkku, puh. 041 5152 416 tai ilkka.jerkku@sweco.fi

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi 25.4.2018 mennessä osoitteessa www.sweco.fi/tyopaikat. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 14 500 swecolaisesta 2 000 työskentelee Suomessa.

 

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi