Kokeile kuukausi maksutta

Projektipäällikkö, rakennustöiden valvoja

A-Insinöörit
Sijainti Rovaniemi
Päivämäärät Julkaistu 1.9.2023 Hae viimeistään 20.9.2023

Projektipäällikkö, rakennustöiden valvoja

Tervetuloa töihin ennakkoluulottomaan rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitoimistoon!

A-Insinööreissä luomme kokonaisvaltaista rakentamisen kulttuuria, jossa asiantuntijamme ja asiakkaamme voivat onnistua yhdessä. Haastamme samalla koko toimialaa uudistumaan kestävästi. Tarjoamme ison yhtiön edut, mutta pienen talon mutkattomuuden palkitussa, innostavassa työyhteisössä.

Haemme nyt

Projektipäällikköä – rakennustöiden valvojaa Rovaniemelle

Tule rakentamaan kanssamme porukalla parasta! Vahvistamme A-Insinöörit Oy Lapin yksikköämme Rovaniemellä rakennuttamisen organisaation projektipäälliköllä – rakennustöiden valvojalla. Osallistut projektien rakennuttamis-, tarjous- ja sopimustoimintaan muun rakennuttamisen henkilökunnan tuella ja vastaat itsenäisesti rakennushankkeiden valvontatehtävistä. Toivomme sinulta teknistä rakennusalan koulutusta (DI/RI/RKM). Odotamme että sinulla on aikaisempaa kokemusta rakennuttamis- ja valvontatehtävistä tai vaihtoehtoisesti useamman vuoden kokemusta urakointi-/suunnittelutehtävistä. Arvostamme myös FISE-pätevyyksiä ja/tai niiden hakemiseen riittäviä edellytyksiä.

Arvostamme sinussa erityisesti positiivista ja yrittäjämäistä otetta työskentelyyn ja sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin ja aikatauluihin. Toivomme, että olet oma-aloitteinen, osaat kuunnella asiakkaiden tarpeita herkällä korvalla, pystyt esiintymään vakuuttavasti ja toimimaan luontevasti yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa kunnon aamupalalla. Saat työllesi kollegojen tuen kaikilla rakennuttamisen osa-alueilla, käyttöösi alan parhaat työkalut ja tekniikan sekä mahdollisuuden pitkään ja nousujohteiseen työuraan.

Tarjoamme sinulle loistavien työkavereiden ja mielekkään työnkuvan lisäksi kattavat henkilöstöedut työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista (Innostavimmat työpaikat 2022). Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä sekä ottaa haltuun erilaisia vastuualueita oman kyvyn ja kiinnostuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Tutustu meihin ja täytä hakemuksesi 20.9.2023 mennessä osoitteessa www.ains.fi/ura.

Ole aktiivinen, sillä täytämme tehtäviä heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Yksikönjohtaja Ari-Matti Jänkälä, puh.0500 581260, ari-matti.jankala@ains.fi

Rakennuttajapäällikkö Tuomo Nevala, puh.040 574 6478, tuomo.nevala@ains.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat