Projektipäällikkö, rakennuttaja-valvoja

Päivämäärät Julkaistu 16.8.2019 Hae viimeistään 31.8.2019

Haemme vesihuollon investoinnit-osastolle Ilmalaan Helsinkiin

projektipäällikköä ja rakennuttaja -valvojaa

Me vesihuollon investoinnit -osastolla huolehdimme noin 40 ammattilaisen voimin HSY:n vesihuolto-omaisuuden hallinnasta. Ohjelmoimme, suunnittelemme ja rakennutamme uutta verkostoa ja laitoksia sekä saneeraamme vanhaa. HSY käyttää vesihuolto-omaisuutensa rakentamiseen ja saneeraamiseen Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella yli 100 miljoonaa euroa vuodessa.

Projektipäällikkönä vastaat vaativien verkostosaneeraus- ja uudisrakennushankkeiden kokonaisvaltaisesta hoitamisesta. Huolehdit hankkeiden suunnittelusta, kilpailutuksesta, rakennuttamisesta ja käyttöönotosta.

Rakennuttaja-valvojana tehtäviisi kuuluvat vaativien verkostosaneeraus- ja uudisrakennushankkeiden rakennuttamis- ja valvontatehtävät sekä osallistuminen hankkeiden kilpailuttamiseen. Huolehdit myös hankkeiden yhteensovittamisesta eri osapuolten kanssa ja valmiiden verkostojen käyttöönotosta.

Tehtävät edellyttävät alalle soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vankkaa kokemusta infrahankkeiden läpiviemisestä. Arvostamme tehtävissä vastuullisuutta, ammattimaista otetta, oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, vakituisen työpaikan, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Ilpo Korhonen, p. 050 340 5383, ilpo.korhonen@hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.8.2019.

Hae projekti-insinöörin tehtävää

Hae rakennuttaja -valvojan tehtävää

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi