Projektipäällikkö, suunnitteluarkkitehti, vastaavia mestareita, toimitusjohtaja

Sijainti Pääkaupunkiseutu, Vantaa, Oulu, Laukaa
Päivämäärät Julkaistu 6.4.2018 Hae viimeistään 12.4.2018

Sikla
Tulevaisuuden rakentaja

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni — tulevaisuuden rakentaja. Konserniin kuuluvat omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä hoivakoteja, päiväkoteja ja kouluja rakentava Siklatilat Oy ja talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 60 miljoonaa euroa ja vuonna 2018 liikevaihto nousee noin sataan miljoonaan euroon. Työllistämme noin 200 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Toimintamme laajentuessa Sikla-konserniin haetaan osaajia seuraaviin tehtäviin

ASUNTOKOHTEIDEN P ROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
Siklatilat Oy hakee asuntokohteiden projektipäällikköä sekä Ouluun että Vantaalle. Projektipäällikkö vastaa projektien tavoitteiden saavuttamisesta nimettyjen kohteiden suunnittelun, aikataulun ja kustannusten osalta. Tehtävän hoitaminen edellyttää
rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai rakennustekniikan DI:n koulutusta sekä työkokemusta suurten rakennusprojektien johtamisesta, suunnittelusta tai suunnittelunohjauksesta. Lisätietoja antaa asuntotuotantojohtaja Pekka Karhumaa,
puh. 045 358 8428.

KOULU- JA PÄIVÄKOTIKOHTEIDEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
Siklatilat Oy hakee projektipäällikköä Ouluun vastaamaan projektien tavoitteiden saavuttamisesta nimetyissä koulu- ja päiväkotikohteissa. Tehtävän hoitaminen
edellyttää rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai rakennustekniikan DI:n koulutusta sekä työkokemusta suurten rakennusprojektien johtamisesta, suunnittelusta tai suunnittelunohjauksesta. Lisätietoja antaa hoivakoti-, päiväkoti- ja koulukohteiden myyntipäällikkö Perttu Aikkila, puh. 040 913 2382.

SUUNNITTELUARKKITEHTI
Siklatilat Oy hakee suunnitteluarkkitehtia Ouluun toteuttamaan pääasiallisesti hoiva- ja päiväkotien arkkitehtisuunnittelua. Tehtävän hoitaminen edellyttää arkkitehdin tai raken-nusarkkitehdin koulutusta ja riittävää työkokemusta rakennussuunnittelusta ArchiCAD-ohjelmalla. Lisätietoja antaa hoivakoti-, päiväkoti- ja koulukohteiden myyntipäällikkö Perttu Aikkila, puh. 040 913 2382 tai projektipäällikkö Sampo Nylander, puh. 040 826 6560.

VASTAAVIA MESTAREITA
Siklatilat Oy hakee vastaavia mestareita Ouluun, pääkaupunkiseudulle ja Laukaaseen. Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta työnjohtotehtävistä. Lisätietoja Oulun työpaikoista antaa työpäällikkö Antti Konttila, puh. 040 772 3134, pääkaupunkiseudun työpaikoista työpäällikkö Antti Vilanen, puh. 040 826 6939 ja Laukaan työpaikasta rakentamisjohtaja Antti Sikala, puh. 044 539 7834.

TOIMITUSJOHTAJA LIMINKAAN
Sikla-konserniin kuuluva elementtitehdas, Finland Element Oy Ab hakee toimitusjohtajaa. Tehtävän hoitaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta, puuteollisuuden tuotantoprosessien tuntemusta ja vahvaa näyttöä tuloksellisesta yritysjohtamisesta. Lisätietoja antaa Sikla-konsernin toimitusjohtaja Janne Nieminen, puh. 044 534 0543.

Toivomme hakijoilta innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki ja mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 12.4.2018 mennessä osoitteeseen rekry@sikla.fi. Kiitos mielenkiinnostasi!

www.sikla.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi