Projektipäällikkö, työmaapäällikkö, vastaava mestari, projekti-insinööri, laskentainsinööri ja tietomallikoordinaattori

Päivämäärät Julkaistu 12.1.2018 Hae viimeistään 24.1.2018

Etsimme nyt joukkoomme useita infra-alan osaajia, huippuja ja konkareita, myös uran alkuvaiheessa olevia.

Vaativan infran ammattilainen

Haluatko mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme ja osallistumaan alan mielenkiintoisimpiin infraprojekteihin? Haluatko ison yrityksen mahdollisuudet kehittyä tehtävässäsi ja edetä halutessasi urallasi konsernin sisällä, jopa kansainvälisesti?

Lemminkäisen infraprojektien liiketoiminnassa on nyt avoinna useita ammatillisesti mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä innostavassa työyhteisössä. Meillä pääset työskentelemään alan parhaissa projekteissa ja samalla kehittymään ammatillisesti. Henkilöstötutkimustemme mukaan meillä viihdytään hyvin, palkka on kilpailukykyinen ja tukenasi on huippuammattilaisten työporukka.

Kerro meille, minkälaisia infra-alan töitä sinä haluaisit tehdä?

Nyt etsimme osaajia mm. seuraaviin tehtäviin: projektipäälliköitä infra- ja teollisuuskohteisiin, työmaapäälliköitä ja työmaan vastaavia mestareita infra- ja teollisuuskohteisiin, maarakentamiseen sekä tie-, rata- ja siltarakentamiseen, projekti-insinöörejä infra- ja teollisuuskohteisiin, maarakentamisen sekä betoni- ja väylärakentamisen hankkeisiin, sekä laskentainsinöörejä ja tietomallikoordinaattoreita. Voit myös jättää avoimen hakemuksen, jolloin määrittelemme yhdessä sinulle sopivan tehtävän ja kehityssuunnitelman.

Projekteja on useilla paikkakunnilla Suomessa, joten useimpiin tehtäviin odotamme matkustusmyönteistä mieltä. Voit siis asua millä paikkakunnalla tahansa. Osa tehtävistä on sijainniltaan kiinteitä, jolloin työpaikan sijaintipaikkakuntaan on mahdollista vaikuttaa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150.
Hae tehtävää mahdollisimman pian tai viimeistään 24.1.2018 mennessä osoitteessa www.hrsadvisors.fi/avoimet-tyopaikat

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi