Projektipäällikkö, Valvoja

A-Kruunu Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 31.5.2017 Hae viimeistään 1.6.2017

Asuntotuotantomme kasvaessa haemme joukkoomme Helsingin Arabianrantaan

Projektipäällikköä ja Valvojaa

Projektipäällikkö vastaa nimettyjen A-Kruunun uudisrakennushankkeiden valmistelusta sekä suunnittelun ja rakentamisen ohjauksesta. Työmaavalvoja vastaa nimettyjen
A-Kruunun uudisrakennushankkeiden työmaavalvonnasta ja osallistuu hankkeiden suunnittelunohjaukseen. Kehittyvässä organisaatiossa työtehtävät ovat monipuolisia rakennuttajaorganisaation tehtäviä.

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta asuinrakennushankkeiden rakennuttamisesta, suunnittelusta tai urakoinnista. Arvostamme tehtävään liittyviä pätevyyksiä ja täydennyskoulutusta. Pienessä ja positiivisessa organisaatiossa hyvät yhteistyötaidot ja joustava asenne ovat eduksi.

Lopullinen tehtävänkuva määräytyy valittavan henkilön mukaan, joten hakija voi olla raudanluja ammattilainen tai uransa alkupuolella oleva henkilö. Tarjoamme sinulle tärkeän roolin mielenkiintoisessa ja yhteiskunnallisesti merkittävässä toimintaympäristössä.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse 1.6.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävistä antaa sekä hakemusten toimitus palkkatoiveineen:
Rakennuttamispäällikkö Eero Lehtomäki, eero.lehtomaki@a-kruunu.fi, puh. 040 173 5220, www.a-kruunu.fi

A-Kruunu on valtion erityistehtäväyhtiö, joka rakennuttaa vuosittain noin 400 kohtuuhintaista vuokra-asuntoa omaan omistukseensa Helsingin seudulla ja edistää puurakentamista sekä asumisen innovaatioita.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi