Projektipäällikkö, vastaava työnjohtaja, työnjohtaja

Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 16.3.2018 Hae viimeistään 16.4.2018

Tricon Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva monipuolinen rakennusliike. Rakennamme uutta ja kor-jaamme vanhaa. Liikevaihtomme on 20 miljoonaa euroa ja työmaillamme toimii 150 ammattilaista.

Etsimme kasvavaan joukkoomme uudisrakentamisen työmaille toimitila- ja asuntokohteisiin

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat työmaiden kustannus-, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteiden toteutumisesta. Työskentelet yhdessä suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja työnjohdon kanssa. Sinulla on koke-musta vaativien rakennusprojektien vetämisestä.

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

Edellytämme vahvaa ammattitaitoa ja rakentamisen osaamista. Toimit vastuullisesti ja itsenäisesti, mutta tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme.

TYÖNJOHTAJAA

Tehtäväsi koostuvat vastuullasi olevien työvaiheiden työnjohdosta sekä aliurakoitsijoiden ohjauk-sesta. Olet aloitteellinen ja aikaansaava, ja sinulla on aiempaa kokemusta työnjohtotehtävistä.

Tarjoamme haasteellisia ja vastuullisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä urallasi, kilpailu-kykyiset edut sekä mukavan työilmapiirin, jossa viihdytään. Työkaveriksesi saat laatua arvostavan työyhteisön ammattilaiset, jotka ovat ylpeitä ammattitaidostaan. Tarvittaessa pystymme järjestä-mään sinulle asunnon.

Jätä vapaamuotoinen työhakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen: tricon@tricon.fi.
Lisätietoja tehtävistä antaa työpäällikkö Tero Syvänen, puh. 045 679 8060.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi