Avoimet työpaikat Seepsula Tuusula Julkaistu Haku päättyy

Prosessioperaattori

Etsimme kiviainestehtaalle huipputiimiimme ammattilaista prosessinohjaukseen. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa murskausprosessinohjaus ja -valvonta. Työ tehdään Seepsula Oy:n Senkkerin kiviainestehtaalla pääkaupunkiseudun tuntumassa Vantaan ja Tuusulan rajalla. Työ tehdään kahdessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle ensiluokkaiset työolosuhteet tiiviissä yhteisössä, mahdollisuuden työnkuvan ja tehtaan toiminnan kehittämiseen, sekä kattavat työsuhde-edut.

Hakijalle on eduksi kokemus kiviainesalasta ja tuotantoprosessin ohjauksesta. Odotamme sinulta innostunutta ja motivoitunutta otetta työhön ja sen kehittämiseen, tarkkuutta ja voimassaolevaa ajokorttia.

Lähetä CV ja hakemuskirje osoitteeseen rekrytointi@seepsula.fi mahdollisimman pian, täytämme paikan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoja:
Timo Pyykkinen, työpäällikkö
timo.pyykkinen@seepsula.fi
040 578 0659
www.seepsula.fi

Seepsula

Seepsula on puhtaasti kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys. Kivenjalostusalalla täysi kotimaisuus on harvoin itsestäänselvyys, meille se on yksi avainarvoistamme. Supisuomalaisena yrityksenä osaamme palvella vastuullisesti suomalaisia rakentajia.

Vuosikymmentensä varrella Seepsula on kasvanut ja vakiinnuttanut paikkansa monipuoliseksi palveluyritykseksi, josta saa kaikki rakentamiseen tarvittavat kiviainekset.

Matka pienen soraharjun reunalta moderniksi palveluyritykseksi on vaatinut ennakkoluulotonta asennetta kaikkina aikoina. Muutos ja uudistaminen on välttämätöntä, mutta haluamme pitää myös kiinni vanhan ajan suomalaisesta rakentajan kunniasta. Pystymme katsomaan itseämme aamuisin peilistä vain kun tiedämme, että laatumme on kunnossa.

Lue lisää Seepsulasta

 

Rakennuslehden pääuutisia