Avoimet työpaikat Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY Espoo tai Vantaa Julkaistu Haku päättyy

Putkiasentajia

Vesihuollon verkko-osaston tehtävänä on vesihuoltoverkkojen elinkaaren hallinta. Verkkojen yhteispituus on yli 8000 km. Verkko-osastolla työskentelee lähes 200 vesihuollon ammattilaista.

Putkiasentajana huolehdit vesijohto- ja viemäriverkostojen asennus-, huolto- ja kunnossapitotöistä. Tehtäviisi sisältyy myös työhön liittyvää dokumentointia ja varallaolovelvoite.

Sinulla on alalle soveltuva ammatillinen koulutus, kokemusta vesihuoltoverkostojen asennustehtävistä ja BC-ajokortti. Arvostamme vastuullista työotetta. Olet yhteistyökykyinen sekä asiakaspalveluhenkinen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, monipuolisia tehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. Työpisteesi on joko verkko-osaston Espoon (Mikkelänkallio 11) tai Vantaan (Hosantie 5) tukikohdassa.

Lisätietoja tehtävästä antavat yksikönpäällikkö Jari Kallio, p. 09 1561 3653, jari.kallio(at)hsy.fi ja yksikönpäällikkö Eeva Huhtanen, p. 09 1561 3071, eeva.huhtanen(at)hsy.fi.

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.10.2017 klo 15.00 mennessä tästä

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY

Helsingin seudun ympäristöpalvelut on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä.

Autamme asukkaita toimimaan paremman ympäristön puolesta.

Meillä työskentelee runsaat 750 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 350 miljoonaa euroa.

Lue lisää www.hsy.fi

Rakennuslehden pääuutisia